香港公營房屋討論區
主頁 » 交易廣場 » 二手買賣 » 徵 : 惠康叮噹印花
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我有 3 個  
Horribleellis 發表於 2015-11-12 10:39:03 原文

你比戶口我...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

多謝你
你比戶口我入返郵費比你...冇無理要你蝕。
NaturalHigh 發表於 2015-11-12 11:26:33 原文

唔洗喇,又唔係貴,你pm地址,我稍後寄俾你

回應 #11 NaturalHigh

算啦,大人尼架,過數1.7元郵費,0.2元信封

老王.會同你計呀,,,

唔洗喇,又唔係貴,你pm地址,我稍後寄俾你
MaggieWong 發表於 2015-11-12 11:28:53 原文

THANK MAGGIE
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

回應  NaturalHigh
   算啦,大人尼架,過數1.7元郵費,0.2元信封
DannyTsang 發表於 2015-11-12 11:29:34 原文

THANK MAGGIE
NaturalHigh 發表於 2015-11-12 11:33:02 原文

唔洗客氣,今日會寄出
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

謝謝您。

老王.會同你計呀,,,
DannyTsang 發表於 2015-11-12 11:30:33 原文

如果係你要,我一定會同你計!  

回應 #19 MaggieWong

好人!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖