香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 太陽由西邊升起
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

唔好意思令大家不安,原本楊經理一早要刪除,係我阻止,因我明白一雞鳴一雞死嘅道理,以為小強帖唔會咁多...
MaggieWong 發表於 2014-03-29 10:48:56

太陽這個貼也令到我們很不安!
係人都知佢地係話邊個!
連你都要為杜拉而向他們道歉!
可想然之根本佢地冲著杜拉而來!
對佢人身攻擊、詆毁誹謗、引起不安!
要同人道歉都應該係佢地!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

係人都知佢地係話邊個!
可想然之根本佢地冲...
martinnessa 發表於 2014-03-29 14:39:18

我諗你誤會了,我係因小強帖內容露骨三級,違反用戶守則,而我冇一早處理刪帖,令大家不安而道歉的!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  MaggieWong
     好好保重身體 x3
gagamama 發表於 2014-03-29 14:01:24

多謝關心!

好耐冇見,多休息注意飲食。快些康復再見到你
amythepooh 發表於 2014-03-29 14:21:39

好好保重身體 x3
gagamama 發表於 2014-03-29 14:01

多謝關心

maggie  今次麻煩到你添快啲番嚟啦
yee 發表於 2014-03-29 13:51:53

多謝關心

我諗你誤會了,我係因小強帖內容露骨三級,違反用戶法則,而我冇一早處理刪帖,令大家不安而道歉的!
MaggieWong 發表於 2014-03-29 14:59:57

由你由mogee88道謙嗰個貼
之後佢地係連冠落去數人傷害人!
針针到肉!你又於心何忍!
我地知佢地知你知楊生知!
小强帖删除不覺心痛!
太陽貼吾删除止覺痛心!

'

由你由mogee88道謙嗰個貼
之後佢地係連冠落去數人傷害人!
針针到肉!你又於心何忍!
我地知佢地知你知楊...
martinnessa 發表於

刪帖不難!但唔係你地話刪就刪的!要有充分理據及有違反用戶守則!如果你地認為某個回帖有問題可以click果個帖子投訴,寫出理由,睇吓有冇明確指名道姓中傷他人,大家要明白我地係管理員唔係法官,如果你地覺得有人言論構成毀謗,可以循法律途徑訴訟!

刪帖不難!但唔係你地話刪就刪的!要有充分理據及有違反用戶守則!如果你地認為某個回帖有問題可以click果個...
MaggieWong 發表於 2014-03-29 15:52:27

吾係個别帖子!係成個帖有問題!
睇電視睇一集緊係吾知講咩啦!

係人都知佢地係話邊個!
可想然之根本佢地冲...
martinnessa 發表於 2014-03-29 14:39:18
黃經理同楊經理甚少睇小强帖唔知小强帖入面內容,近日有人舉報及查實小强帖的确違反cyc會員守則及拖慢伺服器!

另外,据我所知,呢個整個帖經理應該唔知來龍去脉,有人投訴,經理才會去睇,然後才按會員守則去辦事,黃經理為杜拉格斯道歉出於關心,

把口系人哋果度,冇人可以阻止任何人講野,係咪!

刻意中傷人一定會有報應。仲笑得甘開心,如果係你地的細佬甘年輕中左風,睇下你地仲笑得出!良心何在!黑心肝!,
work hard!!!     

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖