香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 最後一次派樓 派友愛
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

雖然未去簽約, 已經開始留意屯門區既小學了
szufung 發表於 2019-10-28 14:34:07 原文
屯門區 青松,何日東呢d 都唔錯~祝樓主早日上樓,諗吓點裝修,安居樂業^^ 本留言最後由 baobao123123 於 2019-10-29 01:46:14 編輯
G1323 新2
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  意yee

咁榮幸做中國人 返去你的大陸啦 真係唔好意思.
大陸豬嬲嬲豬 國內人文化真是令...
bingb110 發表於 2019-10-28 17:13:12 原文
師姐:等咗N年先至可以當家作主,大陸人又點捨得走,良禽擇木而棲就是這道理,邊度比較好?他們心中有數,只是嘴巴硬而己,毋須同啲農民計較。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

師姐:等咗N年先至可以當家作主,大陸人又點捨得走,良禽擇木而棲就是這道理,邊度比較好?他們心中有數,...
飛faiyu772 發表於 2019-10-29 02:25:31 原文
系啊!你好叻,香港最好,幼稚不幼稚?井底之蛙
G-1314XXX-X市5  2012.9藍卡 2019.6轉S1  10.10審查
2020.1.24轉S2 3.12轉S4 3.26翠屏南邨(拒絕問題單位) 4.6轉S2
4.21轉S3 5.5轉S4 5.8收信華富二邨 5.18拒絕  5.22轉S2
7月轉S3 7.15轉S4 7.18收信匯智樓 心中所想 萬分感激

回應 #146 szufung

唔關你事!呢度本來就唔應該表達政治立場!
G13105~擴4
19年9月13日沙角村高層(中秋快樂)
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #152 baobao123123

琴日睇完樓LA...個間隔真係搞到我琴晚失眠

回應  szufung

派宝石湖時你就應該要咗佢, 喺上水有小巴和巴士去元朗, 坐巴士去元朗只要半個鐘咋,
你點解...
mc_house 發表於 2019-10-24 10:41:13 原文
沒有事後丸的, ~
G1310,市3, 18年10月首泒SO 2接受

回應  szufung

派宝石湖時你就應該要咗佢, 喺上水有小巴和巴士去元朗, 坐巴士去元朗只要半個鐘咋,
你點解...
mc_house 發表於 2019-10-24 10:41:13 原文
好難講既,我自己住開屯元天,如果派寶石湖我都唔要 各有所需啦^^本留言最後由 baobao123123 於 2019-10-30 13:11:31 編輯
G1323 新2

回應  baobao123123

琴日睇完樓LA...個間隔真係搞到我琴晚失眠
szufung 發表於 2019-10-30 09:04:18 原文
我覺得友愛都幾好,只係麻麻地個井字型。附近商場都方便同新淨。 樓主覺得間格點唔岩心水?本留言最後由 baobao123123 於 2019-10-30 13:13:05 編輯
G1323 新2

係唔係唔要唔得?
仲有冇方法?
szufung 發表於 2019-10-24 08:12:17 原文
友愛其實都唔錯,我都係派左友愛呀,不過由8月等翻新到依家好我係第一派就友愛就要左,
未派前同樣好驚派左去上水,主要返學返工地點向哂屯門。
我地可以做街坊 ,你幾多人架?
依家諗緊點裝修好。
新4  G1291xxx
2011.9.21申請---11.12.12收到藍卡
18.10.3網上見字轉了S1--18.11.16收到審查信
18.11.26見主任-->18.12.7網上見字轉S2--12.8收合格信
19.8.14轉S4 8.17收信派屋 11月中終於有匙

友愛其實都唔錯,我都係派左友愛呀,不過由8月等翻新到依家好我係第一派就友愛就要左,
未派前同樣好驚...
ccckk 發表於 2019-10-30 15:16:20 原文
我係3人呀, 你呢?!咁耐都未翻完呀, 我果個又係要翻新, 問親都話好快呀, 一兩個月喇, 今日有野問主任, 真係負責果個主任話翻新有掛la

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖