香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市4人 » 第三次配房派沙角邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  LINGLL
我夫家都係馬鞍山,祝你早日派心水樓!❤
Sueiku747800 發表於 2018-08-11 13:17:51 原文
承你貴言
2012/7月藍卡,1309xxx,擴展3人,06/02/17審查,15/03/17S2,16/11/17S3,24/11/17S4,29/11/17收信派迎東,30號(電話拒絕,15/12轉拒絕字 15/01/18 S2,12/7/18 S3, 23/07/18 S4,25/07/18收信滿東拒絕, 06/09/18 S2,26/09 S3    04/10(豐碩樓中層)10/10(簽意向書)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #139 Sueiku747800
想問下,去到房署點問,,話揾主任嗎?朋友照顧兩小朋友又住青衣,想多嘴幫佢問下你。佢派東涌
擴展四人
G1297

回應 #152 風玲 你是朋友,不是配偶如何可代人問,要用當事人身份証本帖最後由 嘉琳 於 2018-08-12 23:39:01 編輯

回應 #153 嘉琳
因為我會比信息朋友睇
擴展四人
G1297

回應 #153 嘉琳
因佢唔想要東涌,車費貴,冇校車入東涌,小朋友大既升小-,入到青衣心儀小學,細既仲讀緊幼稚園,佢覺得難得入到心儀唔想放棄
擴展四人
G1297

回應 #155 風玲
私隱條例,主任一定會答你。只有申請人或配偶先可以問

回應 #155 風玲
係呀,要申請人或配偶先可以問!要早上早D去排隊攞筹,如果唔明排边條隊可以問門口職員!
G1272/擴4

回應  ForforCk
雲雀樓2/F
Sueiku747800 發表於 2018-08-11 13:23:02 原文

行樓梯返龜都得

原來可以上樂富同主任要求指定咩區?咁其他師兄師姐就唔使硬食2次東涌啦
lagortsa 發表於 2018-08-11 19:52:08 原文

咁大家就唔好話等十年八載就話耐啦

回應  tsse
Sueiku747800 發表於 2018-08-11 13:32:29 原文

我想睇屋內裝修 邊間公司攪

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖