香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 彩興苑 » 請教:在哪里可以查到白長及綠長各賣出多少單位?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  Kancolle
好似你橫不講理啲喎!出口就叫人瞓街! 住細啲同瞓街是兩回事!你現在瞓街嗎?看來你...
Yywong 發表於 2017-09-05 12:50:49 原文

咁你住板間房羅
我淨係問一個簡單問題,細過60係咪唔洗住先???
一房同二房己經差好遠,即係後生唔洗生啦。
講福利唔係話咩都要就老人家,而且長者家庭個長者可以掛名做業主,實際唔係度住,憑咩有優先權呀?你可以話咁咪小政府羅,但我係不恥你呢啲癲倒黑白既人,你記住60歲前住板間房好啦
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #151 Kancolle
溝通吾到,你只想發洩和閙交!你今天才開户,我唸你特登開雙重户來找人閙!吾會中你計啦!彩你都晒氣!你是誰,估到啦!扮晒野!本帖最後由 Yywong 於 2017-09-05 15:04:49 編輯

溝通吾到,你只想發洩和閙交!你今天才開户,我唸你特登開雙重户來找人閙!吾會中你計啦!...
Yywong 發表於 2017-09-05 15:03:28 原文

乜野雙重戶口?你智商有問題?
估到我係邊個?你精神係咪有問題?
另外,你講到尾都答唔到後生係咪就唔洗住?本帖最後由 Kancolle 於 2017-09-05 15:52:57 編輯

溝通吾到,你只想發洩和閙交!你今天才開户,我唸你特登開雙重户來找人閙!吾會中你計啦!...
Yywong 發表於 2017-09-05 15:03:28 原文

你前面同啲咩人嘈,我唔知。
只係見到你留言火到黎。
我核心為咗一房要唔要先嘈完黎,見到你啲風涼話,真係望你成世住板間房

回應 #154 Kancolle
你明天後天日日去開户閙我啦!再彩你都傻!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #153 Kancolle 問題,語氣完全—樣 當人傻!本帖最後由 Yywong 於 2017-09-05 16:14:48 編輯

回應 #153 Kancolle 大男人吾好咁小氣啦!記仇記咁耐!日日開個戶口好浪費時間架!

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

銀蔚

人人都會到六十歲,只要你唔早走……
到時仲冇安身之所,政府優先考慮這批人,尊老攜幼係傳統美德。
大家立場唔同,希望互相尊重
要怪只是現在樓價太高,小市民負擔唔到,我們唔要自相殘殺
分享 分享 讚好人數:3查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖