香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 特快有揀樓日期…
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

就算派俾你都好少4~5人單位,因為我派兩次都係三百呎到,細到喊,所以我希望盡量喺特快揀架大間d地點又就到
minifong 發表於 2015-09-11 16:15:37 原文
我知 但特快唔抱期望,4人家庭太多人未上樓,排我前面嘅都揀哂。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我知 但特快唔抱期望,4人家庭太多人未上樓,排我前面嘅都揀哂。
chanbson 發表於 2015-09-11 18:20:32 原文
5百幾應該都有望嘅!如果揀到3百5呎以上我都接受架啦
擴4 no.12283
11/4/2015 s4,15/4派新田圍村 16/4拒絕,5月6日 s2
16/5 s4,20/5派恆安村恆江樓,自然身故,27/5拒絕,25/7 s2
2015特快:467 揀唔到,返回現實
12月派長青
終於有個自己嘅家!

回應 #152 minifong

上次我派個間有375呎房,房有60呎大約,厨廁都好好用,多一房,遠D都要左
123oxxx邝4,o3/o9收南咭,13年10月审衰左。
14年6月上诉,月尾转step2,15年6月一18派右阴尸体发现
23日拒绝,7月25日S2,等S3一S4
16年特快拺南田兇宅、结束苦等……
希望派4-5人,将军O区至爱
特快551
22/4/16第二次派禾輋1搂超
细旧单位!拒绝

回應  minifong
    上次我派個間有375呎房,房有60呎大約,厨廁都好好用,多一房,遠D都要左
靓ruby 發表於 2015-09-11 23:19:33 原文

唉。越講越替你地緊張。
我。。。。都唔知點。成日聽你地話冇冇冇。
G12489 市3
2014特快3035
2015特快173x

唉。。。23號 應該都無希望
邝4 G1240XXX, 一等再等。。。。
2016.7審查,等結果。。。
2016.12.2轉S3
2016.12.6轉S4 ,   8/12收信派將軍澳明德邨問題單位,拒絕(不計1次)
2017.2.8 轉S2 ,   21/2收信派葵盛西邨,拒絕
2017.4.28 轉S2 ,  8/5 轉s4, 12/5收信派石圍角邨,17/5拒絕
2017.6.7 轉S2,     17/8轉S3, 24/8收信派葵盛東邨

我想問過幾日會有list
係咪寄信同埋網上同步都一齊有list呢?
G1242xxx 09年新4 -12年派友愛 拒絕
15年3月轉市3+天倫
9/5派華富一邨最舊樓 拒絕  9/6派黃大仙問題單位(不計)
6/10 S3 8/10 S4  13/10最後一次 牛下貴華

回應  minifong
靓ruby 發表於 2015-09-11 23:19:33 原文
石陰係幾大架,我最想搵d咁上下類型嘅屋,裝修唔洗執咁多麻....
擴4 no.12283
11/4/2015 s4,15/4派新田圍村 16/4拒絕,5月6日 s2
16/5 s4,20/5派恆安村恆江樓,自然身故,27/5拒絕,25/7 s2
12月派長青
終於有個自己嘅家!

我想問過幾日會有list
係咪寄信同埋網上同步都一齊有list呢?
卡文 發表於 2015-09-12 00:37:02 原文
我諗上網會更新得快d,我見特快好似每日更新,俾你睇下第二日仲有咩樓揀
擴4 no.12283
12月派長青
終於有個自己嘅家!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #157 minifong

我上次間起晒地板,厨房乜都冇,廁所搅少了D,但配套足,街市在对面,商場楼上。楼齡16年,間不到3房,2房都要間活動房,因會遮晒所有窗。本帖最後由 靓ruby 於 2015-09-12 10:15:33 編輯
14年6月上诉,月尾转step2,15年6月一18派右阴尸体发现
特快551
细旧单位!拒绝

回應 #156 卡文

list不會寄比你,自己down load,揀楼信應該下三前收到。
特快551
细旧单位!拒绝

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖