香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 蘇屋邨 » 蘇屋邨 報喜區
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...155...216
支持鍵盤翻頁

回應 #1542 bandbandsend

真係好耐唔該 年紀大,驚自己講過d野唔算數��由 kamtam 於 2016-03-07 08:07:09 編輯本帖最後由 kamtam 於 2016-03-07 08:10:13 編輯本帖最後由 kamtam 於 2016-03-07 08:48:13 編輯
肉不琢,不成醬
人不學,話之你
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我哋都等緊你好消息嘛 不過就真係唔覺有其他市2上黎報喜喎
kamtam 發表於 2016-03-07 00:22:28 原文

所以咁先擔心,冇其他市2報喜

回應 #1544 h10m

唔好擔心...
我同你同一日轉S4...
我打去1823問左,星期五下晝寄出封信
應該星期一二收到架啦

我都係市2

回應  h10m
唔好擔心...
我同你同一日轉S4...
我打去1823問左,星期五下晝寄出封信
應該星期一二收到架...
waiting4hse 發表於 2016-03-07 10:13:59 原文

希望一齊順利派到蘇屋
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #1546 h10m

我叫左屋企人留意信箱...一有消息會立即POST...
唔好擔心....
但好緊張~~~

回應  h10m
我叫左屋企人留意信箱...一有消息會立即POST...
唔好擔心....
但好緊張~~~

waiting4hse 發表於 2016-03-07 10:44:42 原文

係呀,大家既心情都好緊張
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  PL2015
唔知牡丹樓04室出面環境係點,很想快d知
Wingwu311 發表於 2016-03-06 22:06:04 原文

你看睛先生post相會清楚些.
牛頭角上邨

我地樱桃樓低层三樓,矮左少少,不過都吾紧要了
ja5748316 發表於 2016-03-04 21:52:20 原文

恭喜
牛頭角上邨

市區2
G1277xxx
2015-12 拒絕安達邨俊達樓
2016-03 派蘇屋金松樓2/3人房, 租金$1,530/月
2016-6/7月 房署通...
Ching@H 發表於 2016-03-04 22:11:56 原文

恭喜
牛頭角上邨

9-2010藍咭
12-2015審查
2-2016派蘇屋低層(一房2-3人)
annamoemoe 發表於 2016-03-05 16:24:31 原文

恭喜
牛頭角上邨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...155...216
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖