香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角上邨 » 牛上新消息
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...15...47
支持鍵盤翻頁

牛上看起來,很不錯.!厠所的厠紙位比彩盈的高.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 wendy 於 4-5-2009 19:11 發表

我都係冇抽氣扇位,好奇怪個廁所窗打橫開,下面就係座廁,咪好唔方便,又唔可以開大個窗

不打橫?對面樓上.會看到.

原帖由 chriskong 於 2009-5-5 12:49 發表

不打橫?對面樓上.會看到.

廁所 window 系天并內, 應該睇吾到

過 8月20日系舊曆7月份, 如果 6 月都收吾到樓 , 甘就麻煩啦.
7月鬼節就吾比搬 , 甘裝修得吾得呀 ????

原帖由 wunbb 於 5/5/2009 16:18 發表

過 8月20日系舊曆7月份, 如果 6 月都收吾到樓 , 甘就麻煩啦.

舊曆7月前開左工, 就無問題

原帖由 wunbb 於 2009-5-5 11:51 發表

wendy,

吾該曬你

你就好啦 , 向東好 .
向西唯1好處 ----- 吾洗用抽濕機, 浪衣服一流

向西還有一個好處..........向海........高層可以睇煙花

原帖由 wunbb 於 2009-5-5 16:18 發表

廁所個window係天井位,打開個window望到對面樓下個廁所位

原帖由 wendy 於 2009-5-5 19:01 發表

廁所個window係天井位,打開個window望到對面樓下個廁所位

親愛的街坊
請問有無度冷氣機位有幾大

原帖由 laamlaam1010 於 2009-5-5 21:27 發表

親愛的街坊

你部泠氣機好大部架

原帖由 2008-2009 於 2009-5-5 21:44 發表

你部泠氣機好大部架

分體機, 驚唔夠位

原帖由 laamlaam1010 於 2009-5-5 21:27 發表

親愛的街坊

冷氣機位

大約29x19 (大)

大約23x19 (細)
可能有小小出入,希望幫到你

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...15...47
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖