香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 派安達1樓
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...15...18
支持鍵盤翻頁

回應 #138 mikaboy
到時報料及影平面圖及地方交通看一下吧。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔係我果座, 類似, 我1樓可以開窗數石仔
mikaboy 發表於 2015-11-27 21:33:24 原文

你向呢個位一定唔會嘈

向山是肯定的了
mikaboy 發表於 2015-11-28 00:23:14 原文

向山咪靜d, 向內園樓下d人行過吹水都聽到咪重衰本帖最後由 dorisng 於 2015-11-28 18:16:26 編輯
入住水泉澳邨

我都鍾意向山, 只可惜係1樓

人手
電腦抽煙
如果真電腦抽獎  
越前號碼,按比例,高層機會率高d…
小弟派2樓
長年返夜班
即係叫我,唔好訓
如何是好
如何安居樂業
只好,唔要…

惡人啊!…
市區

只有(新強人),抽籤都高層
電腦識簡人,
電腦抽籤 電腦抽煙,
記住
我們起立,一起唱
東方紅,太陽升……

記住敬禮
市區

回應 #1 mikaboy 我都派了兩次新樓
G1254** 擴3 水泉澳

回應  mikaboy 我都派了兩次新樓
sherrie 發表於 2015-11-30 05:30:26 原文

希望我都係

回應 #145 kentom1237

請問你的單位的座號? 安達有平台, 所以1,2樓離地面有一段距離, 嘈唔嘈但要視乎方向而定
誠達樓坐向推測本帖最後由 mikaboy 於 2015-11-30 08:10:56 編輯

回應 #146 kentom1237

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...15...18
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖