香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 凱樂苑 » 陽光中的凱樂苑 (208-03-11)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

人哋冇腦,你又跟人冇腦?
人講你又信?
人係有智慧既動物,
個腦用嚟分是非黑白。
你呢d係指鹿為馬...
mimemike85 發表於 2018-03-25 04:21:59 原文

人地唔係無腦,係生意頭腦者,佢地講得,我地都可以講,而且個個人一聽到豪宅就知咩就得啦,已經好廣泛
分享 分享 讚好人數:0查看名單

人地唔係無腦,係生意頭腦者,佢地講得,我地都可以講,而且個個人一聽到豪宅就知咩就得啦,已經好廣泛
jenny389 發表於 2018-03-25 04:42:58 原文

奸商講兩講,就氹到傻既信佢講。
地產商就梗係有腦啦!
係你冇腦姐。

鄧你阿媽心痛,個女咁蠢,咁易呃。

你千祈唔好俾神棍呀!
性交轉運係假嫁!

奸商講兩講,就氹到傻既信佢講。
地產商就梗係有腦啦!
係你冇腦姐。
鄧你阿媽心痛,個女咁蠢,...
mimemike85 發表於 2018-03-25 04:56:59 原文

你顧住自己先啦,我先唔信性交轉運既野呀

我反而登你可憐,做男人咁樣唔得架 笑鬼死我

jenny389 發表於 2018-03-25 04:42:58 原文

天真嬌,「日出康城」唔係豪宅呀!

「豪宅」都睇好多因素嫁!
唔係地產奸商講就係。

「日出康城」附近,
「天晉」先至係豪宅。

我講得遠d都驚你唔識,
「天晉」你識啦呱?

俾d數字你睇啦:

太古,平均呎價係19000,

天晉,平均呎價先17000,

康城,平均呎價先11000。

咩叫「豪宅」,高下立見

陰公,當你買得起康城,

650萬既都唔係豪宅,

你係咪好失望?繼續逃避現實呀?

分享 分享 讚好人數:1查看名單

你顧住自己先啦,我先唔信性交轉運既野呀
我反而登你可憐,做男人咁樣唔得架 笑鬼死我
jenny389 發表於 2018-03-25 05:27:58 原文

你咁易信人,
提點你又唔得。

你份人真小氣

講咁耐都講唔出650萬有咩豪宅! 自欺欺人 ,廢話連篇!

凱樂苑都唔代表將來唔臭,日出康城我都有去,亦唔代表日日都臭,既然有錢買,加多幾十萬點都靚過居屋
我...
jenny389 發表於 2018-03-25 02:52:08 原文

唔係呀! 你用凱樂苑630尺3套房樓王630萬,同日出康城最低層開放式廚房400多尺兩房 688萬去比!自住完全冇得比啦! 南昌雙鐵路,高層海景樓王,三套房 630呎 ,贏曬啦! 而且日出康城好明顯唔係豪宅啦!本帖最後由 Yywong 於 2018-03-25 06:58:34 編輯

我無話分享呀
咁呢d係佢地自己既事
起碼有650萬既話,好過買居屋先,仲有香港人係講果d係豪宅
jenny389 發表於 2018-03-25 03:37:26 原文

日出康城堆填區, 香港人叫豪宅?冇可能啦,笑死人! 本帖最後由 Yywong 於 2018-03-25 07:05:06 編輯

點解特登油白色?

唔好鬧交啦~~
有時各有各睇法0者,無敵意0既,何必死都要拗落去要贏對方呢?

居住0既野,最緊要係買0個個覺得值覺得適合自己就得啦,好難講係豪宅唔豪宅,貴買定平買0既~
呢方面我唔識咁多,但我覺得入得討論區,都係想睇多d資訊,大家交流下而已,無惡意0既~
以和為貴啦 本帖最後由 DonnaRabbit 於 2018-03-26 13:05:13 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖