香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » Kitmak 今天有聲氣未
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...13...15
支持鍵盤翻頁

yes!係呀!唉…真係無咩瞓...好似隻国宝甘大隻@@
kitmak 發表於 2013-1-22 10:53:04

我返緊工, 所以及緊cyclub, 睇有無人今日收到信. 哈...本帖最後由 dayuen 於 2013-1-22 11:50:58 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我返緊工, 所以及度cyclub, 睇有無人今日收到信. 哈...
dayuen 發表於 2013-1-22 11:35:33

醒字派~~~~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我無佢地咁心急, 但都好緊張. 尋晚先走去信箱望下.
因為我無信箱key, 如果今日收到信當然好啦,
唔係聽晚...
dayuen 發表於 2013-1-22 11:34:12

係度趁熱鬧, 我仲心急過佢....

係度趁熱鬧, 我仲心急過佢....
forforum46 發表於 2013-1-22 11:41:59

係喔, 我見呢個TOPIC係你出架. 你仲心急過佢.
分享 分享 讚好人數:1查看名單

醒字派~~~~
forforum46 發表於 2013-1-22 11:38:20

係喔, 我見呢個TOPIC係你出架. 你仲心急過佢.
dayuen 發表於 2013-1-22 11:49:57

救命!電話壞埋打電話1~9禁五到...,黑kit
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

救命!電話壞埋打電話1~9禁五到...,黑kit
kitmak 發表於 2013-1-22 12:43:48

輕鬆~~~唔好理咁多, 就唔理佢....唔打了,....
等人打過來報給你~~~~

不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...13...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖