香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 龍逸邨 » 剛剛鋪好了的木紋磚+部份裝修
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...12...19
支持鍵盤翻頁

$35一塊? 乜咁貴架
2014年1月申請擴市3人 / 2019 12 月審查 / 2020 3月S2
2020-11-5 特快上樓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 jimmy_write

請問cf 舖地磚收多少$???

回應  jimmy_write

請問cf 舖地磚收多少$???
dingdong 發表於 2013-7-11 12:22:59

8500全包
有suck必有duck

$35一塊? 乜咁貴架
hkboy242004 發表於 2013-7-11 11:53:16

想平膠地板6蚊塊都有,呵呵!
有suck必有duck

想平膠地板6蚊塊都有,呵呵!
jimmy_write 發表於 2013-7-11 12:34:08

我陶寶睇過好多, 好似唔駛咁貴喎
2014年1月申請擴市3人 / 2019 12 月審查 / 2020 3月S2

ruby711 發表於 2013-7-10 17:21:18

好有創意啊,門口特登鋪啲咁得意嘅磚!一入屋就有好心情啊!好中意啊!
啟晴,我嚟喇!!!!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我陶寶睇過好多, 好似唔駛咁貴喎
hkboy242004 發表於 2013-7-11 12:43:39

唔好意思淘X價我真係唔知,但斷估你買棵菜都會想拿上手揀下掛,何況係動不動用十幾年的地磚,顏色深淺、質感同密度唔親自去驗證你信得過淘X寫果個spec?另外淨比價格根本無意思,最緊要係性價比,否則過百元一塊的意大利磚勿冇人買。我唔係鼓勵一定要返大陸買磚,但係都唔好人云亦云啊,自己親自去睇過先知咩野最適合自己吧。
有suck必有duck

唔好意思淘X價我真係唔知,但斷估你買棵菜都會想拿上手揀下掛,何況係動不動用十幾年的地磚,顏色深淺、質...
jimmy_write 發表於 2013-7-11 14:40:00

當然我唔係就咁係陶寶就咁買, 陶買的賣家都有shop的, 我一定會親自上去, 只係之前我己在網上格過價,
見你話$35真係好似貴左D, 就係咁

好心急睇你個廚房
.

回應 #118 hkboy242004

有SHOP..我想睇下個網..
.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...12...19
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖