香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 小子、Poopoo和街坊+朋友拖男帶女今日上深圳好好玩!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

灣仔兄好受歡迎呢...
多人加到唔知邊個打邊個了.....
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 poo_law 於 2008-8-5 00:47 發表
我係女仔, 其實我隻佬o係屋企果陣都成個廢人咁成日對住部腦架~ 不過呢期我成日上黎, 唔比佢用之嘛, 呵呵呵

水水, 呢個名係咪好貼切呢, 簡直為某人度身訂造呢~~~ haha

單身既底面人, 你又知我好大力? 其實我好細力 ...

拎野係男仕應有既風度.

原帖由 ☆水☆ 於 2008-8-5 00:49 發表

??? +左LA....  不過你冇ONLINE....?

SORRY...唔知我係唔係唔識ADD人呢.........

唔係丫, 水水, 都係我俾左我msn你add之嘛.  

原帖由 poo_law 於 2008-8-5 00:51 發表
咁單身小子岩唔岩某人呀? 人話去訓你先話online, 哼哼哼~~~

某人?  即係邊個先?

可唔可以話我知~~你地係深圳邊殊買野??
我都想去睇下~~~

原帖由 hoho 於 2008-8-5 04:12 發表
可唔可以話我知~~你地係深圳邊殊買野??
可以話我知嘛???

傢俬係寶安北路, 浴室用品, 燈飾等係田背四路.

最終有無收穫呀

原帖由 盈富街坊 於 2008-8-4 01:50 發表

佢地買左d廁所要用既野囉.  我咩野都無買呀.  上去探下路.  下星期先同屋企人上去買野, 不過今日我睇啱左d燈喇, 等下星期同屋企人上去搬貨.

之前已經講過買左d咩.  你一定無睇前面d post.  

原帖由 盈富街坊 於 2008-8-5 03:29 發表

某人?  即係邊個先?

你想唔想用呢個名呀? 如果你想用呢個名咪比左你lor~~~ 底面人都係叫返底面人~~~ 呵呵呵~~~ (死啦, 我係咪會辣興人架?)

原帖由 poo_law 於 2008-8-5 09:14 發表

你想唔想用呢個名呀? 如果你想用呢個名咪比左你lor~~~ 底面人都係叫返底面人~~~ 呵呵呵~~~ (死啦, 我係咪會辣興人架?)

唔使客氣啦. 我係想問某人係邊個, 唔係底面人係邊個呀.

佢咁好人, 你應該唔會辣興人既.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖