香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 長沙灣邨 » 就來7月8,又係一個有機既日子
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #100 dayuen

以前住屯門無甘暴燥,太多個D人,物都爭,隨地吐痰,打橫行,住落有很多不公平事發生,令人燥到不得了,我已絰轉左第三間學校啦,想少D個D人,都糸甘多,但收斂小小羅,你明白我指是什麼人?話我巴閉的人不是公屋居民,我地呻下都唔得,……唉!算了吧
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  dayuen

以前住屯門無甘暴燥,太多個D人,物都爭,隨地吐痰,打橫行,住落有很多不公平事發生...
puipui 發表於 2013-7-12 12:26:14

唔好太執著太多唔開心既事, 向好方面諗, 人地霸道行為改變不了,
我地最緊要生活得開開心心,努力管教好兩個女, 大左會有好回報啊.
有唔開心上黎呻下啦, 我都成日搵d 朋友呻, 佢地都聽到好悶了,哈哈!!本帖最後由 dayuen 於 2013-7-12 14:28:27 編輯

回應 #102 dayuen

大家甘話,同人呻到樹葉都落哂,有時不是執著而是太多事情衝著你而來,大女上個月先比個精神有異的小朋勒頸狂咬面,兩位強人若無其事拉走個仔,連道歉一聲都無,其他婆婆幫我話他倆,扮聽不到,繼續比個仔再黎做媽咪既很無奈,而家離遠見到,即走。 呢度好多傻人及仙人,攪到提心吊膽,幾年前搬入來時不是這樣,你返工不是常逗留在家,就不覺咋……我地傾計唔會比人咋型卦?哈哈哈

回應  dayuen

大家甘話,同人呻到樹葉都落哂,有時不是執著而是太多事情衝著你而來,大女上個月先比...
puipui 發表於 2013-7-12 17:35:44

下, 咁變態都有!!!!!!!!!!!你住邊頭咁差?

回應 #106 dayuen

西鐵站 富昌 你有心理準備附近都糸一樣,同D街坊傾計認同近幾年越來越多呢D人搬入黎住,河蟹嘛

回應 #107 puipui

聽朋友講附近都幾多白粉佬,夜晚多露宿者

回應 #108 albert0000

橋底街市時時見到開餐,勁驚

回應 #109 puipui

你是否派到長沙灣村,係都好D
南昌,富昌有D像屯門宝田村,
唔知榮昌近唔近嗰邊本帖最後由 albert0000 於 2013-7-14 17:23:07 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖