香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 香港病咗, 好嚴重
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...24
支持鍵盤翻頁

回應 #96 cycream

GDP咁勁你唔去?香港無希望無錢搵架  

你用臭尿照自己 係咪有幻覺一竹桿打一船人 當全部後生仔港獨罵支那

就算係就證明中國失敗
武德訓 Zz...
分享 分享 讚好人數:1查看名單

訓啦,明天要返工打拼,廢青成日捱夜賺五毛生活費我要甘拜下風
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #100 andycym

中聯辦警告佢:你無利用價值講野小心D 擦鞋變禍國
武德訓 Zz...

回應 #102 cycream

走啦 國產廢物 唔好煩我
武德訓 Zz...

回應 #102 cycream

你講啲嘢就完全適合用來話你。

回應  飛faiyu772

2019年~
廣東省好D 湖南湖北偏僻位捉人去切 運落廣東好生意 其他黑暗野未計 中共為何不...
lamchauho 發表於 2019-07-26 23:40:58 原文
大陸也有山頭主義,就梗係咁㗎!在佢哋管治方式來說,是很正常的事。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

回應  飛faiyu772

習近平根本滿清土皇帝 封建自大 智力一般
咁既人出既國家會好?
lamchauho 發表於 2019-07-26 23:43:33 原文
師兄:佢哋嘅歴史進化一直都係咁,踩死咁多人先至爬上皇位,梗係堅持再坐一會!如果世上真係有不死靈丹,佢都會重點生產!唔係周街賣賺錢呀,只是家族共享。本留言最後由 飛faiyu772 於 2019-07-27 07:41:06 編輯
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

回應  cycream

香港動盪不安係事實 原因被中國侵食毀滅
lamchauho 發表於 2019-07-26 23:44:58 原文
師兄:冰凍三尺非一日之寒,今天的狀況係預咗啦,亦是遲早的事!俾蝗蟲亂咁搶食,對方仲要講到係嚟打救香港!要靠佢哋嚟補充人口喎,嘩,呢d質素嘅補充劑?無嘢呀嘛?大家攬炒最開心。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

回應  lamchauho

河兄、飛兄搞到人家粗口都出埋,我仲諗緊好唔好投訴佢添。
andycym 發表於 2019-07-26 23:56:47 原文
師兄:話晒過門都係客,我哋香港人就最好客㗎嘞,點可以投訴由禮義之邦逃出來的人?太不像話了!要好好地招呼佢哋才對。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

話過啦中國人的土地,我係香港中國人,你乜撚水可以叫我離開? 用自已的尿照下自已,生活多失敗,一...
cycream 發表於 2019-07-26 23:57:06 原文
香港教育失敗?我們曾經識字,總好過你們太多文盲吧。匪國究竟是哪國?你敢直說嗎?如果我們係廢青?你又(搭爹)?想拯救世界呀?本留言最後由 飛faiyu772 於 2019-07-27 08:10:38 編輯
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...24
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖