香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 朗善邨 » 新公屋 - 元朗 朗善邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...109...123
支持鍵盤翻頁

609唔係行全日?
G1283xxx 新3
5/8 轉s3
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1081 cman0509

609: 06:15 - 20:15
68F  07:00-21:00[遲下改5:35-01:00]本帖最後由 ddoddo 於 2016-06-01 16:20:46 編輯
綠表購入山麗苑

回應 #1078 cman0509

如果朗善我地無,紫田應該機會就好大嘅,但我唔想再等喇,太耐,應該會搏下轉區
G1283 新3

妳個號應該都有機派到,等朗善派彩至決定,
至於欣田走勢,好有機會廷遲預派回應 #1083 Dorismak
G1278 新3

咁多人想要欣田,係咪我奇怪派新樓仲要等成年先派匙我就唔「行」派舊樓仲好仲實用最緊要係即刻有匙厭等得未夠耐咩 本帖最後由 ddoddo 於 2016-06-01 17:00:24 編輯
綠表購入山麗苑

咁多人想要欣田,係咪我奇怪派新樓仲要等成年先派匙我就唔「行」派舊樓仲好仲實用最緊要係即刻有匙厭等得未...
ddoddo 發表於 2016-06-01 16:58:58 原文

我同意,正常既舊樓我都會要,我好鐘意紫田,不過要等太耐,我想快快上樓
G1283xxx 新3
5/8 轉s3

回應 #1084 Siuwing88

係呀,會等埋朗善,欣田唔想等喇,以房署速度,分分鐘出年年尾先預派,等唔到朗善轉區希望搏到水泉澳,我女出年就要揀小學喇,好驚揀小學都未知派邊
G1283 新3

回應  Siuwing88
係呀,會等埋朗善,欣田唔想等喇,以房署速度,分分鐘出年年尾先預派,等唔到朗善轉區希...
Dorismak 發表於 2016-06-01 17:37:11 原文

我就係今年要報幼稚園
已經預左報元朗屯門天水圍
G1283xxx 新3
5/8 轉s3

回應 #1088 cman0509

幼稚園要轉校都無咁煩,小學就真係頭痛,而家真心驚
G1283 新3

回應  cman0509
幼稚園要轉校都無咁煩,小學就真係頭痛,而家真心驚
Dorismak 發表於 2016-06-02 10:56:57 原文

你住緊邊到呢?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...109...123
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖