香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 市4派樓收信啦!給下意見^_^
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #90 kapo

有帖有真相  两年幾見吾到呢的帖

菩提本無樹
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #90 kapo

两年幾見吾到呢的帖  有帖有真相  或者四人正常最後一次  中高層嘅會員  出嚟講吓
菩提本無樹

回應 #87 kapo

1月23日411702樂(中高)2房
呢個吾中  我係講正常四人最後一次  新樓吾派中高層  焗你要  佢第二次好彩呀
菩提本無樹

回應  kapo
呢個吾中  我係講正常四人最後一次  新樓吾派中高層  焗你要  佢第二次好彩呀
hkhk 發表於 2014-12-18 23:02:07 原文

好多第2次已經派得咁好又高層~第三次執到低層都算好命啦又係新樓

回應  kapo
两年幾見吾到呢的帖  有帖有真相  或者四人正常最後一次  中高層嘅會員  出嚟講吓
hkhk 發表於 2014-12-18 07:11:39 原文

我唔信一個都冇~

回應 #95 kapo

你講五樣証  龍王帖  吾中  1170  吾中   (個期派牛下既人 最後一次都唔一定低層  好多當年做義工幫手應該都知) 吾見義工講中高層  吾中  (我陪人上去簽約個日有2個家庭係第3次  5個家庭全部高層30樓以上)   得你講  冇人出帖  利益歸被告  卽係我  吾中  最後  你有一個希望  (ouxiaobing  依個會員第3次 你可以係問下高低層  )等緊   
菩提本無樹

回應 #95 kapo

ouxiaobing  19號9點幾  中午同夜晚  三次入嚟  吾答  報喜係咁  彽下層多數吾願講  其實你一定中  黃金四條九  冇百份百  何況配房  但我答樓主  係講九成幾嘅走勢  你持反意見  只係幾個巴仙   
菩提本無樹

回應  kapo
你講五樣証  龍王帖  吾中  1170  吾中   (個期派牛下既人 最後一次都唔一定低層  好多當年做...
hkhk 發表於 2014-12-19 07:16:56 原文

你想知 配合你講法   我冇所謂又唔係我住 費事係人地帖到再嘈  

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=30747&page=1

我記億就係依位會員真係最後一次派到中層 唔知算唔算正常  我要時間搵到依位會員嘛 慢左少少 唔好介意  我完成任務啦~唔好煩我啦  

佢真係第3次派到中層 我又冇講大話  http://cyclub.happyhongkong.com/...27&page=3#pid610655

拿~我唔知你滿唔滿意 唔滿意我都冇時間再搵啦~就此完結OK 本帖最後由 kapo 於 2014-12-21 06:03:33 編輯

回應  kapo
你講五樣証  龍王帖  吾中  1170  吾中   (個期派牛下既人 最後一次都唔一定低層  好多當年做...
hkhk 發表於 2014-12-19 07:16:56 原文

義工件事係 當時出帖者話 個日多數派低層 所以我覺得派高低層係時間問題 唔係因為第幾次所致

回應 #98 kapo   其實你一定中  黃金四條九  冇百份百  何況配房  但我答樓主  係講九成幾嘅走勢  你持反意見  只係幾個巴仙    恭喜你可得800金幣  歡筵無不散  面BIG去乜   
菩提本無樹

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖