香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 忍唔住!終於走咗去執咗劑....中藥!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...12
支持鍵盤翻頁

忍唔住!終於走咗去執咗劑....中藥!
今日晏晝食飯時間,偷偷地去,
間嘢喺樓上,平時都好似冇乜人上去。
冇辦法,實在忍唔住!
有啲緊張,都好耐冇嚟,入邊裝修過,好似冇乜人,有幾個男人坐喺度,好似唔係幾耐煩!
見到個負責人,佢好好招呼,好好禮貌。
我細細聲問佢:"我想揾返以前相熟嗰個,唔知佢宜家仲有冇喺度做?"
佢問我:"叫咩名?"
我話:"唔記得囉!好多人揾佢嗰個!"
佢話:"你坐低先,佢應該去咗食飯,好快就返!"

過咗一陣,佢終於嚟咗,入房開始準備。
輪到我,負責人叫我入房,我一坐低,佢即刻伸隻手出嚟幫我把...脈!
跟住我即刻解開..袖口鈕,俾佢把,—路把—路問我舒唔舒服,我話:"Ok啦!"
,我唔記得戴口罩,因為我冇戴,所以問佢擔唔擔...心有菌?
佢笑笑口,冇出聲,即係唔係幾擔啦!
佢叫我有時間上嚟執多幾劑,好快好!
跟住我離開。

希望大家保重身體!本帖最後由 張其 於 2014-03-11 19:55:59 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

樓主小心身體

執得好,執得妙,執得佢瓜瓜叫
貴唔貴﹖

今日晏晝食飯時間,偷偷地去,
間嘢喺樓上,平時都好似冇乜人上去。
冇辦法,實在忍唔住!
有啲緊張,都好...
張其 發表於 2014-03-11 16:41:56

怎么.要偷偷去唔可以光明正大去嗎?
管理自己的个性,决定命运

執佢一幾劑!本帖最後由 martinnessa 於 2014-03-11 17:25:33 編輯

多少錢一次

保重身體,應戴時就要戴,不過我唔建議戴

保重身體,應戴時就要戴,不過我唔建議戴
杜拉格斯 發表於 2014-03-11 17:29:54

應戴都吾好戴!

.
應戴都吾好戴!
martinnessa 發表於 2014-03-11 17:32:00

要戴就戴好的,脱掉就出人命,小心哋

小強幫 蒲晒頭  果然叠馬
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...12
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖