香港公營房屋討論區 文字版

manmen 發表於 2014-08-12 14:29:57

如光顧內文店舖,請大家小心!

如果大家幫襯葵X東商場入面"公X直X"電器鋪要留意!佢地所謂安裝既"師博"態度差又Hea、又遲到不左話下,仲要安裝手工差又不負責任!;096;

第一係裝電器裝到到刮爛我封牆,連紅毛泥灰色都露出黎,咁叫佢地付責任油返,點之佢地叫返我去搵外面既師傅執返好!

第二係裝D較重電器唔問我鑽邊到先,佢地自把自為亂咁鑽,鑽左係我個吊櫃到,事後仲話無事!唔會有問題!

睇完佢地既"所作所為",嬲到打電話鬧佢地的負責人要佢地執返佢地既手尾!;047;

另外,各位街坊,如果你地是幫襯左佢地的話,記得要打醒十二分精神睇實佢地!
唔好俾佢地亂黎!

Kary黃 發表於 2014-08-12 14:33:41

;096;

ice_maker 發表於 2014-08-12 14:39:44

{o118}

manlkjlkj 發表於 2014-08-12 14:41:06

做完葵聯,過多幾個月,關門大吉,下一站可能去美東;090;

kee 發表於 2014-08-12 14:51:27

[b]回應 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=1941348]#1[/url] [i]manmen[/i] [/b]

請問你幫佢買咗啲咩电氣呀,有冇要装冷氣呀

manmen 發表於 2014-08-12 14:57:09

[b]回應 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=1941398]#5[/url] [i]kee[/i] [/b]

有裝冷氣呀!裝冷氣的手工都係好差!

conniehocm 發表於 2014-08-12 15:05:28

;013;

lilingtsang2014 發表於 2014-08-12 15:07:36

大家小心呀;090;;036;

wingotse 發表於 2014-08-12 15:27:28

樓主好慘

hkhk 發表於 2014-08-12 15:58:16

電器鋪  近近地  好易死  咁多出事  仲有水魚;020;

andykan 發表於 2014-08-12 16:24:14

切記勿光顧所謂既電器值x店,大行有保証啲 ;034;

dd2006 發表於 2014-08-12 16:26:44

;068;

leehgss 發表於 2014-08-12 16:53:30

[b]回應 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=1941348]#1[/url] [i]manmen[/i] [/b]

見識過依間野!!;056;

siulunlunsiu123 發表於 2014-08-12 17:17:35

貴d我都去百老x,我驚死…………

整爛你幅牆佢唔賠,唔俾佢走報警

shilingo 發表於 2014-08-12 17:22:03

;013;

viennako 發表於 2014-08-12 17:45:23

;047;

ming1 發表於 2014-08-12 18:08:59

大行有保証啲

奇異種子 發表於 2014-08-12 18:21:09

;084;

jijileung 發表於 2014-08-12 18:43:16

;059;

lamtw2011 發表於 2014-08-12 19:08:23

我有熟人介紹,又無好似你講咁差;054;不過裝冷气前我已醒左兩舊水飲茶俾cf;067;,仲俾左好多好意見。

頁: [1] 2 3