香港公營房屋討論區 文字版

ling_ha 發表於 2008-07-06 01:56:08

大家好ar^@^

新黎唔知邊樹報道........;054;
我兩張幾唔知可唔可以算青少年族群呢...... ;074;

☆水☆ 發表於 2008-07-06 02:48:33

hihi...又再一次歡迎你先....;035;
兩張幾梗係算la.. ;033;  大把青春ar~~~ ;073;
你睇左5樓[b]入伙時宜[/b]同[b]住宅單位[/b]未?
果到有好多好有用資料俾到你ga~~ ;033;

灣仔小子 發表於 2008-07-06 05:06:48

阿水姐,係有頭又有面人士選拔中,我想提名你做 “彩盈大茶樓” 既知客迎賓,先生幾位???;033; ;033; ;033;

☆水☆ 發表於 2008-07-06 12:24:23

灣仔大哥, 你整起左我同靚女jojo 張圖未ga? ;089; ;089;  
未呢~? 估唔到你仲咁得閒走過黎lee到玩我...;006;
如果我要做迎賓, 我一定一定會拖埋你落水ga....;053; ;053;

丫bu 發表於 2008-07-06 12:46:07

hi..你好~
我今年十幾歲..nice to meet you~;067;

我係女仔 發表於 2008-07-06 13:33:51

[quote]原帖由 [i]ling_ha[/i] 於 2008-7-6 01:56 發表 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5076&ptid=359][img]http://cyclub.happyhongkong.com/images/common/back.gif[/img][/url]
新黎唔知邊樹報道........;054;
我兩張幾唔知可唔可以算青少年族群呢...... ;074; [/quote]
你好呀, 好開心認識你呀, 歡迎你加入呀;062;

ling_ha 發表於 2008-07-07 16:14:42

你o地好ar
知道新街坊咁nice
開頭仲怕去到新地方唔知會有d點樣ge街坊
hehee真開心~;092; ;094;

卓_彩盈 發表於 2008-07-07 23:34:43

我都廿張幾
我都叫青年瓜;057;

cat523 發表於 2008-07-16 22:01:29

HIHI!!!!!!!

VickYeung 發表於 2008-07-16 22:33:51

;1605; 歡迎嚟到我地呢個大家庭!

Annie妹妹 發表於 2008-07-17 01:52:16

大家好呀... 我叫Annie呀! 當然都係廿零歲啦...
大家做個朋友丫...

灣仔大哥, 我同你都算同行!! 哈...

灣仔小子 發表於 2008-07-17 03:44:32

Annie妹妹,你好呀,算同行?你做Design定印刷呢?;033;;025;;033;

Annie妹妹 發表於 2008-07-17 06:24:50

我做Design...但係功力當然唔及大哥你啦..

pegpeg 發表於 2008-07-17 10:46:23

cat523 & Annie妹妹, 歡迎你o地加入.... ;087; ;087;

灣仔小子 發表於 2008-07-17 13:22:46

回復 13# 的帖子

係?呵呵總算有同道中人,你邊間Design學校讀架?

Annie妹妹 發表於 2008-07-18 01:23:23

大一呀! 灣仔大哥~~

灣仔小子 發表於 2008-07-18 02:40:34

回復 16# 的帖子

Wow!都好呀,我就係IVE既前身,沙田工業學院設計系畢業!你做左幾耐呢行?;037;

Annie妹妹 發表於 2008-07-18 03:17:30

當然不及大哥你功力深啦...  都係做左呢行四、五年到姐...

灣仔小子 發表於 2008-07-18 03:42:34

我都係做左呢行四五年,不過前面要+10!;079; ;079; ;079;

poo_law 發表於 2008-07-24 17:38:17

我有黎認我係青少年喇~~~ 其實我都係得廿幾歲架咋~ 係一個後生年青既媽媽黎架咋~~~

我又黎作撞先~ 其實我都有讀過design架~~~ 不過我讀左ive既fashion design and product development既year 1 only~~~ 跟住就去左生囡喇~;058;

頁: [1] 2