香港公營房屋討論區 文字版

王小雪 發表於 2012-08-04 22:38:02

拜四角

想问下大家有没有人不拜四角?
请问拜不拜有什么不同?

zhang 發表於 2012-08-04 22:51:38

;069;

珊shan 發表於 2012-08-04 23:15:00

拜咗會好啲囉;072;........起碼得個安心吖嘛.....呢個係我個人意見

lilian 發表於 2012-08-04 23:17:57

[b]回應 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?goto=findpost&pid=582756&ptid=35571]3#[/url] [i]珊shan[/i] [/b]

我都覺得拜吓好D

fish_0me 發表於 2012-08-04 23:36:03

我唔識,要點做先啱?請指教

啊華 發表於 2012-08-05 00:35:00

**** 作者被禁止或刪除 內容被屏蔽 ****

高佬 發表於 2012-08-05 09:17:33

百無禁忌,大吉大利;058;[i=s]本帖最後由 高佬 於 2012-8-5 09:20:30 編輯[/i]

loretta 發表於 2012-08-05 13:28:23

;080;

catal 發表於 2012-08-05 14:42:55

拜了四角之前的衰嘢趕走哂,一家住心安理得,要做。

janicecheung 發表於 2012-08-05 16:59:23

好多嘢搞,好煩。。。都唔知拜唔拜好。

fish_0me 發表於 2012-08-05 17:21:16

係裝修前拜定住向度個日拜

catal 發表於 2012-08-05 21:27:15

攞鎖匙即拜後裝修,去紙料舖問會教你。

VickYeung 發表於 2012-08-06 03:26:22

想问下大家有没有人不拜四角?  [color=#ff0000]當然有啦!有部份人並不迷信[/color]

请问拜不拜有什么不同? [color=#ff0000]視乎你是否迷信者[/color]

[size=5]請用[url=http://cyclub.happyhongkong.com/search.php]搜索[/url]功能尋找更多答案 [/size];067;

王小雪 發表於 2012-08-07 09:58:42

昨天拿到钥匙我老公第一时间去拜了,他说求心安

頁: [1]