香港公營房屋討論區 文字版

hkhk 發表於 2019-01-15 21:44:34

猛講揾幾多  揾幾多  通常係覺得長期比人睇少  自卑感作怪   一有機會揾多些少  就猛講揾幾多  揾幾多  以為咁樣  親友就吾再睇少  真係揾到米個D  邊駛晒丫 你慳D駛啦;063

Danly1111 發表於 2019-01-16 00:59:06

多謝分享,起碼比我知幾時咩位置,自己經過行快小小叫小孩不要玩太久,各有難處

謝小姐 發表於 2019-01-16 09:05:36

;017;

hkhk 發表於 2019-01-16 22:08:31

講吾出目的  (係呀目的咪請你食飯開解下你)  咁嘅大話都講得出  你出帖在前  我評帖在後  你清楚自己  出帖目的  並不光彩  左兜右兜  醜態百出 ;020;

hkhk 發表於 2019-01-16 22:22:55

兜到去揾幾多駛幾多又點  兜到去行得幾正  頂天立地又點   兜到去  (我為人家長亦心痛一個大好青年段送生命)又點  係真心嘅  就吾帖死人相啦
  仲要係冇格仔個隻  真吾知醜   ;063;

hkhk 發表於 2019-01-17 22:43:14

評你帖就話(閒人)  (話明係討論區無言論自由咩?)  呢句邊Q個講嫁  賣告白你就叻  講到點正點直  又話頂天立地  咪又係講一套  做一套  兩個標準  你呢D貨色  生成比人頂 ;090;

hkhk 發表於 2019-01-19 21:52:03

(對住D生人討厭過對住D死人)  乜咁灰呀  呢D吾急得嫁  lamchauho  飛faiyu772  兩位對你呢句讚好  表示佢地有相同煩惱  開解吾駛請食飯  呢度得啦  等我開解吓你地啦  理想   係要經過好多吾理想  方可達到   拿  你市3  暫時仲要對住  兩個生人  忍耐吓啦  比D時間啦  時辰一到   理想在抱    ;057;

Mansondela 發表於 2019-01-21 21:45:29

**** 內容被屏蔽 ****

hkhk 發表於 2019-01-21 22:08:35

神級會員  出咗兩年  跳樓死人帖  到中後期  附加防止自殺會電話  幾個咁多  有冇用吾知  但都叫做  做番D嘢  你又點  死人相冇格仔  BB好言相勸  你不知不覺  話自己行得正  又話講你都吾明   年頭就整單咁嘢  吾尊重死者  惡運自招  你睇番個帖  見比人篤爆  自然咬牙切齒  羞憤交加  今年仲有十一個月流流長  自招惡運  有排你嘆 ;063;

Hakpuns 發表於 2019-01-22 17:37:07

Rip {:1_853:}

攞薯條黎 發表於 2019-02-01 13:10:51

R.I.P. ;084;

manho870917 發表於 2019-02-11 13:58:31

R.I.P

Mansondela 發表於 2019-02-12 22:36:51

[quote]神級會員  出咗兩年  跳樓死人帖  到中後期  附加防止自殺會電話  幾個咁多  有冇用吾知  但都叫做  做番D...
[size=2][color=#999999]hkhk 發表於 2019-01-21 22:08:35[/color] <span style=float:right>[url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=5822264]原文[/url]</span>[/size][/quote]話你畜牲你都唔明,唔好做人啦[i=s]本留言最後由 Mansondela 於 2019-02-12 22:40:16 編輯[/i]

Mansondela 發表於 2019-02-12 22:39:48

[quote]神級會員  出咗兩年  跳樓死人帖  到中後期  附加防止自殺會電話  幾個咁多  有冇用吾知  但都叫做  做番D...
[size=2][color=#999999]hkhk 發表於 2019-01-21 22:08:35[/color] <span style=float:right>[url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=5822264]原文[/url]</span>[/size][/quote]
記住唔好係牛下跳呀,下面無大排檔,無牛雜賣

頁: 1 2 [3]