香港公營房屋討論區 文字版

MOURINHO 發表於 2008-09-16 20:54:46

有野問~公共天線~~????help~

我地已經收到高清啦...係人都知lcd tv +高清機頂盒...就可以睇到高清......
但好彩小弟返家返得早..剛剛有人去我屋企....果時得我呀媽....我本身都lcd tv 未有高清機頂盒......
我呀媽就比佢入來...佢話係負責依條村公共天線......所以佢話就來要睇曬高清.又幫我升級......而且佢話有優惠比我地買佢地高清機頂盒....
如果自己出街買果d要安裝...好煩.......又要比$$人安裝........我果時剛剛返到.....佢一講我就知佢想點...哈;053;

我就問佢有冇card 片..佢話冇.......我就吹水話我好多fd 做 天線工程...又送高清機頂盒比我wo ....

佢就冇奈地走......各位小心啦.......;020;

bda 發表於 2008-09-16 21:05:03

;011; ;011; ;011;
小心小心小心

Annie妹妹 發表於 2008-09-16 21:18:58

咁我都要叫媽媽留意下喇... 真係要小心D呀~~;011; ;011; ;011;

kenny 發表於 2008-09-16 21:22:17

[size=5]提醒[color=red]長者[/color]同[color=red]小朋友[/color],

[color=purple][b]千其吾好亂開門比人入屋,
就算佢有証件show比你睇都吾比入,
[/b][/color]
小心小心;1600; [/size]

eruditesilver 發表於 2008-09-16 21:26:04

我尋日都有人來拍門~
佢同我講話就算我地買左機頂盒都要搵人係樓下tune線先收到高清wo~
佢仲串我話如果我即時識裝ge話就送左部機頂盒俾我~
仲介紹左隻3線牌子(MAE)tv俾我話好wo~

PS:佢地係長沙灣深之都一間叫香港高清科技公司的職員

[[i] 本帖最後由 eruditesilver 於 2008-9-16 21:29 編輯 [/i]]

kenny 發表於 2008-09-16 21:31:24

[quote]原帖由 [i]eruditesilver[/i] 於 2008-9-16 21:26 發表 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?goto=findpost&pid=28548&ptid=2030][img]http://cyclub.happyhongkong.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我尋日都有人來拍門~
佢同我講話就算我地買左機頂盒都要搵人係樓下tune線先收到高清wo~
佢仲串我話如果我即時識裝ge話就送左部機頂盒俾我~
仲介紹左隻3線牌子(MAE)tv俾我話好wo~ ... [/quote]

[size=6][color=magenta]壞左電閘,自出自入;080; [/color][/size]

wong00000018 發表於 2008-09-16 21:56:54

[quote]原帖由 [i]eruditesilver[/i] 於 2008-9-16 21:26 發表 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?goto=findpost&pid=28548&ptid=2030][img]http://cyclub.happyhongkong.com/images/common/back.gif[/img][/url]我尋日都有人來拍門~佢同我講話就算我地買左機頂盒都要搵人係樓下tune線先收到高清wo~佢仲串我話如果我即時識裝ge話就送左部機頂盒俾我~仲介紹左隻3線牌子(MAE)tv俾我話好wo~PS:佢地係長沙灣深之都一間叫香港高 ... [/quote]正;038;我想佢黎串識裝ge話就送左部機頂盒俾我?
我裝比佢看都得
可以有得看住HD ;087;
等多幾個月buy番部正野先

aaling168hk 發表於 2008-09-16 22:50:33

D人太過份;012; ;022; ;095; ;096;

陳仔 發表於 2008-09-16 23:25:01

[size=7][color=blue]小心呀;011; !!好多人混水摸魚!!;011; ;011; [/color][/size]

戴金小姐 發表於 2008-09-16 23:32:39

;011; ;011; ;011; 小心小心小心

wongman 發表於 2008-09-17 14:21:02

;090; ;090; ;090; 小心小心

lok2244 發表於 2008-10-15 16:08:38

;043; ;043; ;043; ;1735; ;1735; ;1735;

longbus1010 發表於 2008-10-15 21:49:44

大家一定要記住小心;1730; ;1730; ;1730;

頁: [1]