香港公營房屋討論區 文字版

mixluk 發表於 2018-06-07 16:13:48

你地有無試過差d趕唔到飛機?

唔知大家有無試過帶漏嘢、遲咗去機場搞到差啲趕唔切check-in呢?
上次我朋友就係去到機場先發現漏左護照係屋企,
之後佢即刻飛的翻區拎, 再翻翻去機場,
好彩最後岩岩趕得切check-in ,
但係我同班fd真係等到一額汗
你地身邊又有無咁樣嘅朋友呢?

chanster 發表於 2018-06-07 20:03:40

N年前試過last minute去到counter搵唔倒機票
明明check過先出門
惟有即cash買過張飛, 因有book咗有名
去到酒店條氣唔順翻轉行李搵到張飛喇
夾在記事簿內, 後來可cash返

傻D5傻D 發表於 2018-06-07 20:49:29

比$,hold fright

aangan 發表於 2018-06-10 00:02:57

好好彩 一次都未試過  ;057;

khloek 發表於 2018-06-11 15:57:27

有啦 我個fd又係勁大頭蝦個d ;084;
上次飛哈爾濱居然無拎回鄉證

mixluk 發表於 2018-06-11 20:41:08

[b]回應 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=4971091]#5[/url] [i]khloek[/i] [/b]
咁大頭蝦都有嘅 ;054;

leric 發表於 2018-06-12 11:42:26

我家姐都試過miss左班巴士
點知飛的去到個check-in counter岩岩刪左
之後要重新買過張機票 勁貴 ;084;

ctami 發表於 2018-06-14 18:24:01

真係心血少d都比你d嚇親
飛之前最好整張check list
check清楚有咩要帶
同埋可call定車先
咪唔怕會miss左班車囉
我每次旅行都會叫定gogovan
都幾方便 又唔怕會miss左班飛機

yearl 發表於 2018-07-10 17:16:50

[b]回應 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=4959948]#1[/url] [i]mixluk[/i] [/b]
咁驚險 ;070;

Chanfamily88 發表於 2018-07-10 21:12:04

;070;

tomlai8 發表於 2018-07-10 22:02:23

老貓都會燒鬚 ;063; ;063;

kamanwo 發表於 2018-09-21 23:26:10

樓主,廣告笨唔是拱賣滴。
唔好咁懒,分多幾個身出帖啦 ;004;

頁: [1]