香港公營房屋討論區 文字版

elaine69 發表於 2017-06-26 22:46:39

自私的鄰居

如題:妳地有冇遇到D好冇公德心和自私的鄰居,明明已將D垃圾拿到垃圾房門口,點解都吾推門放入內,只放在門口呢!

Carol23 發表於 2017-07-29 09:56:53

有,重專登行出走廊食煙...黑人憎

零零七 發表於 2017-07-29 10:05:36

大把呢啲仆街啦............就好似放完狗又唔清理狗屎, 跟住仲將隻狗放上公園啲飲水機飲水,
正仆街仆街仆街 ;095;

Wingcheung 發表於 2017-07-29 10:11:46

[quote]有,重專登行出走廊食煙...黑人憎
[size=2][color=#999999]Carol23 發表於 2017-07-29 09:56:53[/color] <span style='float:right'>[url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=4170606]原文[/url]</span>[/size][/quote]X2

Wingcheung 發表於 2017-07-29 10:14:10

開住大門,煲葯,成條走廊都係葯味 ;074;

Sam7798 發表於 2017-07-29 11:09:34

;072;

peterpan1226 發表於 2017-07-29 15:54:06

水仔大把自私精

lylgary 發表於 2017-07-29 18:46:33

自私精無處不在 ;032;梗有一隻係咗近!

elaine69 發表於 2017-07-29 22:15:26

今日仲衰到掉垃圾時,成條走廊沿途都有染了血的廁紙,打開垃圾房,成箱有血的 M 巾冇遮冇掩咁掉係到。 ;075; ;047; ;095;

elaine69 發表於 2017-07-29 22:57:29

;096;

達成 發表於 2017-08-03 23:51:02

;ws17;

aruba4506 發表於 2017-08-21 21:22:20

;084;

aruba4506 發表於 2017-09-06 22:48:13

;084;

柏子 發表於 2017-09-07 10:30:36

有呀~佢唔係放自己門口,係放喺公家垃圾筒側,仲有次on居到放入垃圾房地下,d垃圾撒晒出嚟,見到有尿片...我嘅單位喺正垃圾房對面,所以咁留意。跟住d清潔工仲勁,時運高睇唔到連續幾日都唔清。

最慘唔知邊戶咁“高質素”,如果唔係實教育吓。 {o004}

馬甸尼 發表於 2017-09-17 12:30:29

唔知邊家屎忽鬼, 將成袋垃圾放 lift 口, 唔係一次喎, 行多兩步丟入垃圾房有幾難呀 !!
{o004}

elaine69 發表於 2017-09-18 00:10:24

[b]回應 [url=http://cyclub.happyhongkong.com/redirect.php?pid=4266599]#15[/url] [i]馬甸尼[/i] [/b]

D人真係好吾自律,房署有派垃圾袋,又吾綁好,散到一地都係,鬼吾望D曱甴跟佢入屋。 ;075;

shunkee 發表於 2018-01-11 22:36:25

(*^ω^*)

samsami 發表於 2021-01-05 17:14:42

有,到處都係啲咁既人。公屋係返,其他樓都係,[url=https://carcar.com.hk/%e9%a3%b2%e9%a3%9f/yohohub/]yohohub[/url]嗰啲系列都會有啲咁既人。其實做翻好自己就已經好好,人人做少小小就已經可以搞到一鑊泡。

頁: [1]