香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 每晚 8 點後特別熱鬧
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

就好似呢兩晚出街食飯見到咁...
數字星人空群而出 , 舞台上多名大媽勁歌熱舞 , 草地上有數字星小童追逐尖...
patkitli 發表於 2015-03-20 22:14:41 原文

擔心中
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好奇問吓 呢班大帝跳到?點
chan328 發表於 2015-03-20 23:15:25 原文

十一點前散band,如果吾係就掃場~
知足常樂,感欣認識一班好好既左鄰右里。。

擔心中
kwan0603 發表於 2015-03-20 23:17:27 原文

無得擔心咁多~

我地又望吾到草地~

條大長今,有邊個會喺路邊跳查查~

無得擔心咁多~
我地又望吾到草地~

條大長今,有邊個會喺路邊跳查查~
kidd32hk 發表於 2015-03-20 23:23:21 原文

重苦等緊!
kwan0603 發表於 2015-03-20 23:16:40 原文

四期入晒就真係好多人…旺丁又旺財~

回應 #9 chan328

聽人講係十點
廣東省香港市啟德啟晴邨

回應  chan328
聽人講係十點
patkitli 發表於 20/03/2015 23:27 原文

對住廣場,同住低層住戶真係辛苦
分享 分享 讚好人數:1查看名單

呢二條村真係好多數字星人.
每日落街好少聽到廣東話.
我有時會諗, 係佢地好彩咁多人派到市區...
novembersec 發表於 2015-03-20 22:49:44 原文

我懷疑公屋係優先派比數字星人,特別係新樓
08年一人申請,10年加名轉2人申請
12年10月審查
13年1月派啟業邨9樓
3月派啟晴中層要左
分享 分享 讚好人數:1查看名單

十一點前散band,如果吾係就掃場~
kidd32hk 發表於 20/03/2015 23:21 原文

如果响我樓下跳 我實開佢波

如果响我樓下跳 我實開佢波
chan328 發表於 2015-03-20 23:39:21 原文

哈哈~~~~~~~
等我去你樓下跳查查~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖