香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 我對面那個老男人真係好臭
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

完全冇歧視!
希望你老左要做個乾淨企理既男人!  
MaggieWong 發表於 2015-03-20 10:29:27 原文

感你呢黃經理

回應  kerostar
   不是狐味"或"宿味"...是他真的污糟, 我2年前搬來, 原來住下住下快2年都忘了, 他剛搬...
EVACHAN1970 發表於 2015-03-20 12:37:07 原文

死引唔係辦法,我一定會同佢講,
油其是夏天又泥啦,問你点頂。
話時話佢外表係点樣,是否頭髮一餅餅,
衣著係咪烏烏joe joe果隻

感你呢黃經理
忠連仁@德朗 發表於 2015-03-20 15:35:59 原文

放心!我由細到大都好注重自己儀容,一定會乾淨企理的!

放心!我由細到大都好注重自己儀容,一定會乾淨企理的!
MaggieWong 發表於 2015-03-20 16:00:39 原文

点為之注重,請詳細說明

門口對門口, 真係好慘...我對面那個男人好臭阿, 頂個樣唔係甩甩溜溜, 但係就好大味, 成日唔洗頭...
剛剛吸...
EVACHAN1970 發表於 19-03-2015 02:34 PM 原文

如假包換ge臭男人

回應  williemeiling
   不是, 他的家十分是乾淨, 佢老婆打掃個家立立令, 如果他不在家就無味,
   只要...
EVACHAN1970 發表於 19-03-2015 02:50 PM 原文
佢會唔會係狐狸先生呢

可能佢老公做地盆,出得多汗有臭味,
冲完涼就冇味,但佢老婆都頂得順喎、、、

忠連仁@德朗 發表於 19-03-2015 02:55 PM 原文
臭味相投

点為之注重,請詳細說明
忠連仁@德朗 發表於 2015-03-20 16:11:07 原文

仲之樣唔見得人,衫褲鞋頭髮一定會整齊見得人啦!

回應 #83 忠連仁@德朗

唔好講到太明, 我上次唔小心講左佢老婆有跳舞, 我怕呢度有人看到, 就8掛起來問...是否網上講緊你老公阿....這樣不太好 本帖最後由 EVACHAN1970 於 2015-03-20 21:36:06 編輯
最愛啟晴家

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖