香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 如果啟晴出價100萬! (我說如果)!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁

如果啟晴出價100萬! (我說如果)!
如果100萬一間, 我同佢成座康晴樓要晒!

找田生 "溶知" !  

重新包裝, 有圍牆, 分開樂欣賞悅滿樓, 轉手改做私樓, 樓下老人/青年人中心改會所!  

殺盡街市酒樓, 改名店! 又來FASTIVAL WALK IN KAITAK!

又有地下私家停車場!
再將 "康晴樓" 改名 => 月出康晴 !   轉手買1000萬一間!   
11年前既事, 唔記得晒囉~~~~
分享 分享 讚好人數:2查看名單

就是你這種人,禍害香港,自私自利,以後自己好有生意頭腦!!   其實你這種行為,影響很多當代及下一代的市民!!!
G1295XXXX 擴3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁早發夢!

就是你這種人,禍害香港,自私自利,以後自己好有生意頭腦!!   其實你這種行為,影響很多當代及下一代的...
paris5552015 發表於 2015-01-16 09:33:27 原文

我說如果!   你睇清楚D先回啦  ~~~~!

呢個做法就是行 "新公屋當居屋出售" 的大方向!  

參考一下 " 大本營" !  

不過你都罵得好!   做咩要成座新公屋拿出來當居屋賣呢~~~~  本帖最後由 大大熊 於 2015-01-16 09:45:25 編輯

咁早發夢!
MaggieWong 發表於 2015-01-16 09:34:33 原文

我在估佢會買100 - 130 之間!  

之前有會員分析得好好的!

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=90301本帖最後由 大大熊 於 2015-01-16 09:38:54 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有夢想都好嘅,不過就........

有夢想都好嘅,不過就........
JAL 發表於 2015-01-16 09:42:15 原文

一早來個白日夢!  

你估 田生 會 彩我 咩!  

出售嘅公屋只可賣番俾房署又或者剩係留俾直屬親人就差吾多

月出康晴 咁似TKO某屋苑名本帖最後由 yee 於 2015-01-16 10:05:48 編輯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖