香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 收到某幹屎 "成功爭取" 單張
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...5
支持鍵盤翻頁

相信應該會幾多人搭下,希望到時可以争取增加班次啦
Dannytuason 發表於 2015-01-07 20:54:21 原文

包你一個鐘都上唔到車!  
11年前既事, 唔記得晒囉~~~~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

李庭豐真系好勁架!點止交通呀?啟晴邨好多野都系豐豐爭取架!婷婷學下野啦!又唔夠人地豐豐細心!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應 #22 samlam007

今年係區議會選舉 , 作為選民的我
正在睇緊邊個係人邊個係鬼 , 邊個真正做到野 , 邊個偏心唔幫少數族裔 (舊香港人 , 南亞...) 本帖最後由 patkitli 於 2015-01-08 10:18:06 編輯
廣東省香港市啟德啟晴邨

回應 #16 sylphy

總站應是沙田拗道 , 因為個度好多綠 van  總站
廣東省香港市啟德啟晴邨

回應 #23 patkitli

但啟晴邨一系選靚靚梁姐姐 或 肥仔 豐豐bb

回應  samlam007
    今年係區議會選舉 , 作為選民的我
正在睇緊邊個係人邊個係鬼 , 邊個真正做到野 , ...
patkitli 發表於 2015-01-08 10:13:20 原文

其實邊個做到野, 有眼睇
但係婷婷攪分化, 攪小圈子, 就最黑人憎   

回應 #25 samlam007

漏左真主黨幹屎啊....

anyway 到時再選擇....
廣東省香港市啟德啟晴邨

回應  samlam007
    漏左真主黨幹屎啊....
anyway 到時再選擇....
patkitli 發表於 2015-01-08 10:46:53 原文

真主黨好遠.......要行到德朗
分享 分享 讚好人數:1查看名單

人哋婷婷都冇話出嚟選

回應 #27 patkitli

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖