香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 我無車返工 (中環) 囉!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

日日行去MTR﹗
分享 分享 讚好人數:0查看名單

支持藍絲帶,班暴民阻人返工~返學~不知所謂
分享 分享 讚好人數:3查看名單

支持藍絲帶,班暴民阻人返工~返學~不知所謂
HAppyyo 發表於 2014-10-06 11:08:00 原文

你係咪香港人
你有冇血性架
班學生為左邊個?
咪為左大家law?
5係咁佔路,邊有籌碼?
愈重要既重方愈要霸
如果夠人
霸埋mtr先係皇道
到時mtr封左佢
先有真普選架!
唔可以令肥佬黎失望
外國捐款要運用有效!!
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
嫉恶如仇剑如蛟,除虫重任一肩挑。纵横四海荡诸邪,跨越千山斩群妖。
分享 分享 讚好人數:3查看名單

邊個是暴民?
是手拿雨傘的還是拿刀的? 回應 #32 HAppyyo
市3 U0254 相等於 G12954xxx.  ( 2009 年單人, 2013年4月轉2人, 2018年1月加至3人,2016年11月S1, 2017年8月S2,2018年1月24日S3 ,2018年1月29日S4 , 2月初收信派安泰,3月20日拒絕,要求社會因素派指定區。2018年4月22日S3, 4月S4 ...最後派石硤尾舊村 ( 完結6年漫長等待 )

邊個是暴民?
是手拿雨傘的還是拿刀的? 回應  HAppyyo
sumsumlau517 發表於 2014-10-06 13:54:16 原文

咁咪係雨傘邊打得死人
刀先會死人架ma
乜你5知兩傘用途係擋雨
車用途係載客載貨,5通車又係武器咩
嫉恶如仇剑如蛟,除虫重任一肩挑。纵横四海荡诸邪,跨越千山斩群妖。

咁咪係雨傘邊打得死人
刀先會死人架ma
乜你5知兩傘用途係擋雨
車用途係載客載貨,5通車又係武器咩
penguin2003 發表於 2014-10-06 14:07:15 原文

笑左!   行車馬路呢? => 用來佔的
還我河山 復我熊國
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #33 penguin2003

如果係咁我諗仲多人出黎反你地囉

回應  penguin2003
如果係咁我諗仲多人出黎反你地囉
HAppyyo 發表於 2014-10-09 09:09:08 原文

已經好多人反的啦 ~~~

比小小位呢班小朋友下台啦~~~~~  
還我河山 復我熊國
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #35 penguin2003

你自己睇下先啦~佢地用傘既用途係咩,仲有啊~如果佢地係值得幫既~就唔應該阻街~兒家仲要訓埋街~起埋牀,~咁幾時起埋樓啊~咁又係~兒家都唔夠樓住~起多d啦~比多d人係度訓麻~你地齊齊訓街~唔錯wo本帖最後由 HAppyyo 於 2014-10-09 09:20:14 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖