香港公營房屋討論區
主頁 » 內政外務 » 用戶須知 » 公告:關於「讚好功能」
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

hkhk 發表於 2014-09-01 20:47:55 原文

hkhk...你排第9咁就無咗囉
其實我想用“大笑”個公仔 ,
又怕用在呢個帖唔係幾好咁。(加番個大笑公仔先,
見經理都用本帖最後由 yee 於 2014-09-01 22:50:38 編輯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

呢個帖 我又記起一件事,但都應該好耐下。
有一個帖係講唔開心野 跟住有人按咗“讚”
跟住帖主好似“呻”,點解講唔開心野 都有人按“讚”。
但唔記得邊個帖了。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

hkhk...你排第9咁就無咗囉
...
yee 發表於 2014-09-01 22:10 原文

我排第一添呀。
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應 #12 yee

我相信有人亂按或者唔小心按到,應該唔係落井下石。

你太唔俾面喇!
MaggieWong 發表於 2014-09-01 22:09 原文

咁你代我受囉!

回應  yee
我相信有人亂按或者唔小心按到,應該唔係落井下石。
VickYeung 發表於 2014-09-01 22:21:19 原文
yeah...楊經理,好在你明白事理,好似有時用電話睇cyc...螢幕又唔係大, 有時真係會唔小心“hi”到個讚制。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

咁你代我受囉!
VickYeung 發表於 2014-09-01 22:23:07 原文

我捱義氣都可以! 但輝哥可能不制bo

yeah...楊經理,好在你明白事理,好似有時用電話睇cyc...螢幕又唔係大, 有時真係會唔小心“hi”到個讚制。...
yee 發表於 2014-09-01 22:25:44 原文

你講緊我呀?

我排第一添呀。
VickYeung 發表於 2014-09-01 22:19:25 原文
厚辛苦湊到第二名就咁...有冇金幣補數呀
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入13972

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖