香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 樂晴樓懷疑有高空擲物
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

樂晴樓懷疑有高空擲物
今次係三張皮同一個枕頭,我有理由懷疑擲物者"精神問題"頗嚴重。
大家出入都要小心。 本帖最後由 55 於 2014-08-27 10:10:26 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

呢D事俾我第一時間報警
分享 分享 讚好人數:2查看名單

會唔會有D老人家拿野出走廊晒, 跟手就比 "其他人" 掉晒落樓呀? 本帖最後由 ice_maker 於 2014-08-27 10:16:15 編輯
還我河山 復我熊國
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好彩係被同一個枕頭......

會唔會有D老人家拿野出走廊晒, 跟手就比 "其他人" 掉晒落樓呀?
ice_maker 發表於 2014-08-27 10:15:59 原文

今早落雨BO,

呢D事俾我第一時間報警
Dannytuason 發表於 2014-08-27 10:13:37 原文

已通知管理處,清理左現場。管理處話會跟進。本帖最後由 55 於 2014-08-27 10:52:54 編輯

會唔會有D老人家拿野出走廊晒, 跟手就比 "其他人" 掉晒落樓呀?
ice_maker 發表於 2014-08-27 10:15:59 原文

果個位置係近笠口位喎。

你睇枕頭同皮都係新"速速"

好彩係被同一個枕頭......
MaggieWong 發表於 2014-08-27 10:33:13 原文

下次可能係 TV

下次可能係 TV
55 發表於 2014-08-27 10:42:07 原文

小心...

行過行入面    有頂安全D
菩提本無樹
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖