香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 續4喜後 又一間拜拜
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

藥房隔離嗰間?!
mrswong 發表於 2014-07-23 19:20:30 原文

係呀! 我經常幫襯佢買雞翼同肥牛架.
除左打風個日, 平日見佢又係無咩生意咁.
市3 / G1219xxx , 2008/10月 收藍咭,
2013/09/18 : 第一次興華二村(不合理拒絶)
2013/09/19 : 轉拒絶字
2013/10/11 : Step 2
2013/10/23 : Step 3
2013/10/29 : Step 4 , 11/01 收信, 德朗是我家^^
分享 分享 讚好人數:0查看名單

呢間我襯過多次,D野都幾好食,價錢又5貴
點解咁快就執左了

續4喜執咗後 又一間頂唔順
gagamama 發表於 2014-07-23 17:57:19 原文

試過幫親1次---唱D錢紙油冧冧~~

佢d滷水鴨幾好味, 我全家都覺佢好食過元朗好出名個間.
不過, 成日都見佢無咩人幫襯.
其實仲有, 就係賣凍...
novembersec 發表於 2014-07-23 18:42:44 原文

我未幫襯過 見佢擺曬出嚟 好似唔係咁好本帖最後由 gagamama 於 2014-07-24 00:34:38 編輯

係呀! 我經常幫襯佢買雞翼同肥牛架.
除左打風個日, 平日見佢又係無咩生意咁.
novembersec 發表於 2014-07-23 19:49:55 原文

我覺得呢 d 街市賣得較貴

同埋買過兩次魚 都唔新鮮 煑咗 都倒掉

所以好少再去呢個街市

沒有幫襯過

佢d滷水鴨幾好味, 我全家都覺佢好食過元朗好出名個間.
不過, 成日都見佢無咩人幫襯.
其實仲有, 就係賣凍...
novembersec 發表於 2014-07-23 18:42:44 原文
我想問 你指元朗果間係唔係叫又新街?果條街好多野食 有間賣滷水野 好多人排隊 離遠都聞到佢啲滷水味 係唔係果間?
我間中都會入元朗食野 一想起食野 人都開心啲。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

我想問 你指元朗果間係唔係叫又新街?果條街好多野食 有間賣滷水野 好多人排隊 離遠都聞到佢啲滷水味 係唔...
yee 發表於 2014-07-23 21:05:53 原文

又新街呢間 我都成日幫襯 最正滷水掌翼
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我覺得呢 d 街市賣得較貴
同埋買過兩次魚 都唔新鮮 煑咗 都倒掉
所以好少再去呢個街市
gagamama 發表於 2014-07-23 20:13:44 原文

無計, 獨市生意.
市3 / G1219xxx , 2008/10月 收藍咭,
2013/09/18 : 第一次興華二村(不合理拒絶)
2013/09/19 : 轉拒絶字
2013/10/11 : Step 2
2013/10/23 : Step 3
2013/10/29 : Step 4 , 11/01 收信, 德朗是我家^^

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖