香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 36歲妻斬70歲夫掟刀落街
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...8
支持鍵盤翻頁

無人可以擔保邊度J 係最好,反正都是賭博一場 ?
唔係 "K" 同 "A" 最大的咩?!?!  
"J"   你地玩緊...
大頭熊 發表於 2014-07-23 11:11:57 原文

要最大做乜。

分享 分享 讚好人數:0查看名單

要最大做乜。
55 發表於 2014-07-23 11:15:45 原文

賭博 當然 要 WIN 啦!

拿手"J" 有咩用!

拿都拿 "A" "K" "2" 啦!   

我今日好肚餓!

賭博 當然 要 WIN 啦!
拿手"J" 有咩用!
拿都拿 "A" "K" "2" 啦!   
我今日好肚餓! ...
大頭熊 發表於 2014-07-23 11:20:07 原文

4條 J + 1隻 Q 夠大未

4條 J + 1隻 Q 夠大未
55 發表於 2014-07-23 11:24:42 原文

傻左

4條2 + 1隻 A  
4條K + 1隻 Q
同花順

都大過晒你啦!

请输入轮候册申请书编号及申请进度或上楼歷程(如有)
08年申請

傻左
4條2 + 1隻 A  
4條K + 1隻 Q
同花順
都大過晒你啦!
大頭熊 發表於 2014-07-23 11:32:48 原文

都玩夠玩就得喇,要甘大做乜

都玩夠玩就得喇,要甘大做乜
55 發表於 2014-07-23 11:35:45 原文

一係唔玩, 一玩要玩最大的!

也香港的J很好嗎?? 女人一生幸福就無啦...!!
middlegun 發表於 2014-07-23 10:47:52 原文

個女人為張身份証 到手就離婚 再搵幸福都未遲本帖最後由 gagamama 於 2014-07-23 12:13:41 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖