香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 36歲妻斬70歲夫掟刀落街
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

吾係香港人返去娶,邊有咁多新移民來港,今次受害人係佢老公,都只係自作自受.
laichuiling 發表於 2014-07-23 09:04:13 原文

佢老公來自重慶

依啲咪"因果"囉!
擴2>市2 G1261XXX
14年5月29日 中美德

十分感恩!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

睇怕個阿伯想娶人果時都唔會講清楚自己家境,
個新聞話少妻落黎香港先精神有問題,
唔癲就假。。。
仲生埋仔,一啲責任感都冇~

比你POST 快過我添! <------- 甘惡作死丫
一睇果句 : "有四段婚姻的七旬老翁在酣睡中,被第四任、三十六歲少妻持菜刀狂斬...
大頭熊 發表於 2014-07-23 09:16:01 原文

啲人係大陸結完婚唔該係上面生活喇。

唔好再落來乞。再落來討香港人的資源。

回應 #5 大頭熊

李女來港後開始出現精神問題,一二年開始於聯合醫院接受精神科治療,去年三月曾留院三個月,今年六月再度入院,上周五才出院。

似係同一單

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=77326&page=1本帖最後由 55 於 2014-07-23 10:01:49 編輯

九龍灣啟晴邨 出世位

回應  大頭熊
李女來港後開始出現精神問題,一二年開始於聯合醫院接受精神科治療,去年三月曾留院三個月...
55 發表於 2014-07-23 10:01:41 原文

蕉 MING AR~~~~~~

呢招失敗(被困青山), 放左出來又被 "國內愛人" 迫上梁山!

死未!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

啲人係大陸結完婚唔該係上面生活喇。
唔好再落來乞。再落來討香港人的資源。
55 發表於 2014-07-23 09:58:27 原文

阿伯會同個女人離婚的!

跟手會娶第5個!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

阿伯會同個女人離婚的!
跟手會娶第5個!
大頭熊 發表於 2014-07-23 10:10:24 原文

男人心事你最清楚,我無意見同你爭辯。

我冇其他問題喇法官大人。

佢老公來自重慶
55 發表於 2014-07-23 09:53:15 原文

阿伯COME FROM 重慶 ?

成6-7十張野! 點來?

又是同香港人假結婚來港, 跟手離婚再玩過?

所以有4段婚姻?
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖