香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 荔景邨舊長型37平,有冇裝修圖看
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #10 贝壳

唔好要啦,等下次。一住就要好多年了
扩四no 1211xxx, 水泉澳
分享 分享 讚好人數:0查看名單

舊長型係個走廊長d姐
G1264 2人
14年
7/8 派鴨脷洲邨 追數
7/14 通知拒絶及轉擴展
7/30 轉拒絶字

长宏甘新好靓,换个旧的,下一次啦
鄺3  G-1230
第一次沙田
第二次怡明
第三次葵联葵悦

40年樓了,又是舊長型,想間二房,怎樣間好,個廁所超細,可唔可以改大的,準備拆露臺,各位有冇好意見,或...
贝壳 發表於 2014-07-17 20:49:03 原文

你而家荔景呎數同我之前住既一樣。交通超方便。露台牆可以拆既。好多人拆左露台放餐枱。個廳就見洗好多啦。你係大定細露台呀。大先好放野。派左咩樓呀。
g1213XXX 擴4
5/2013 審查
6/2013 STEP 2
18/9/2013揀左特快.

你而家荔景呎数同我之前住既一样。交通超方便。露台墙可以拆既。好多人拆左露台放餐枱。个厅就见洗好多啦...
anitahei 发表於 2014-07-18 13:20:20 原文

佢露台算大,不過廁所廚房分别係露台左右兩邊,各似安蔭個露台咁寬只能容一人,超級細……
No.1212xxx(擴4)
14年7月派安蔭邨(第三次)。

知足常樂!享受當下!

11萬裝修我接受5到

佢露台算大,不過廁所廚房分别係露台左右兩邊,各似安蔭個露台咁寬只能容一人,超級細……;fat...
Hohou 發表於 2014-07-18 16:48:34 原文

荔景有兩種露台。我以前住係大露台,開枱麻雀都大把位。如果你話好似安蔭果d所為露台。就係細既。
g1213XXX 擴4
5/2013 審查

荔景有两种露台。我以前住係大露台,开枱麻雀都大把位。如果你话好似安荫果d所为露台。就係细既。
anitahei 发表於 2014-07-18 17:14:06 原文

哦,係啊……

知足常樂!享受當下!

哦,係啊……
Hohou 發表於 2014-07-18 18:41:26 原文
你之前派過荔景播..可能你睇果隻係細既...日景樓就係大既..
g1213XXX 擴4
5/2013 審查

你之前派過荔景播..可能你睇果隻係細既...日景樓就係大既..
anitahei 發表於 2014-07-18 21:36:35 原文

原來係咁,我上次睇風景樓……

知足常樂!享受當下!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖