香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 試新嘢. 金雞餐廳
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...7
支持鍵盤翻頁

回应  忠连仁@德朗
牛河個樣好好食咁,
搵日去試下先,食麗晶間翠x太多,
有啲悶~
polly18 發表於 2014-04-16 20:32:06 原文

係就快喇,遲d可能又 加價又細碟
分享 分享 讚好人數:0查看名單

正喎,有競爭,大家就有平野食啦
午夜貓靈 發表於 2014-04-16 21:26:15 原文

梗係啦、

龍貴過鳯好多
gagamama 發表於 2014-04-16 18:27:07 原文

一定啦,你咪成日買番茄, 要試下新野。。

龍真係好很貴,食個牛雜雲吞河都要43。上次去買外賣,叫左先知咁貴,唔係出左單我真係唔鬼要。
~~德朗我黎啦~~

呢間貴過我去太子嗰間.
太子嗰間經常食以前住係嗰
度附近.太子嗰間好似係最早期嗰間本帖最後由 Jimmy198 於 2014-04-17 00:13:29 編輯

一定啦,你咪成日買番茄, 要試下新野。。
忠連仁@德朗 發表於 2014-04-16 23:39:27 原文

你又知我成日買蕃茄 本帖最後由 gagamama 於 2014-04-17 00:24:10 編輯

好扺呀!又有多一個選擇,我有時都會行去
彩虹巴士總站個茶水檔食架,一樣都係咁平而且味道都唔差架
愛家人、愛旅遊、愛美食、愛入廚、愛扮靚、愛閒聊!學懂珍惜我現在所擁有的一切,感恩知足我現在擁有的幸福快樂!ღ♛‿♛✿ღ

都幾好,出品快加便凍飲唔加錢(下午茶)
itong 發表於 2014-04-16 18:06:48 原文

凍飲唔加錢⋯⋯正

龍真係好很貴,食個牛雜雲吞河都要43。上次去買外賣,叫左先知咁貴,唔係出左單我真係唔鬼要。
lleooell 發表於 2014-04-17 00:05:42 原文

真係又細碗又好c貴

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖