香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 我頂! 痴線呀D人! (有圖!)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

我頂! 痴線呀D人! (有圖!)
古有殺雞取卵 ! 今有殺樹取葉! 我頂! 痴線呀D人! 幾多綠化都敵唔過找錢一環!

為左 "SONG葉" + "SONG子", 使唔使殺死晒D樹呀! 呢班阿姐痴線的呀!!!! 本帖最後由 中華巴士仔 於 2014-04-12 10:17:58 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

非法砍樹嗎, 大頭熊
分享 分享 讚好人數:2查看名單

古有殺雞取卵 ! 今有殺樹取葉! 我頂! 痴線呀D人!
  為左 "SONG葉" + "SONG子", 使唔使殺死晒D樹呀! ...
中華巴士仔 發表於 12/04/2014 09:53 原文

佢地做緊乜野呀?
有錢的人,可以投機,錢少的人,不可投機,根本沒錢的人,必須投機———德國股神,安德烈‧科斯托蘭尼( André Kostolany )

佢地做緊乜野呀?
wintak 發表於 2014-04-12 09:59:55 原文

採葉 ! 可買錢!

非法砍樹嗎, 大頭熊
choicc 發表於 2014-04-12 09:57:49 原文

痴線的呀! 在採葉呀! 不過唔使折斷成支樹來採呀!本帖最後由 中華巴士仔 於 2014-04-12 10:05:05 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。

咁都得
G1252 新3 現中轉 1/4審查

採葉 ! 可買錢!
中華巴士仔 發表於 12/04/2014 10:02 原文

有乜野藥用?
有錢的人,可以投機,錢少的人,不可投機,根本沒錢的人,必須投機———德國股神,安德烈‧科斯托蘭尼( André Kostolany )

有乜野藥用?
wintak 發表於 2014-04-12 10:06:33 原文

你行過去買一下佢地囉~~~! 唔知道採完未? 紅綠燈位呀!

政府種係路邊嘅植物唔係會嘖殺蟲水架咩?
市3 / G1219xxx , 2008/10月 收藍咭,
2013/09/18 : 第一次興華二村(不合理拒絶)
2013/09/19 : 轉拒絶字
2013/10/11 : Step 2
2013/10/23 : Step 3
2013/10/29 : Step 4 , 11/01 收信, 德朗是我家^^

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖