香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 2021特快的自選單位優先次序
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁

師姐等皇后山,都就快派
jasonkkw 發表於 2021-09-08 12:21:07 原文
我皇后山五打算要
新3 1363      
2021/4 S2××××2021/12/10 S4×××首派拒絕17/12/2021
2022/1/24 S2
5月6轉S4,13號收到信和田中層畢業了.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我皇后山五打算要
Pksamsam12 發表於 2021-09-08 13:03:47 原文
惟有再等下

惟有再等下
jasonkkw 發表於 2021-09-08 13:17:48 原文
係...不過我見上年3000幾都有要睇下今年幾多單位
新3 1363      
2021/4 S2××××2021/12/10 S4×××首派拒絕17/12/2021

係...不過我見上年3000幾都有要睇下今年幾多單位
Pksamsam12 發表於 2021-09-08 13:25:51 原文
3千有得睇都係2到3人單位,師姐未必有興趣

3千有得睇都係2到3人單位,師姐未必有興趣
jasonkkw 發表於 2021-09-08 13:37:49 原文
順其自然啦 ...今年2000都Ok嫁啦 可能今年特快都勁搶手...
新3 1363      

順其自然啦 ...今年2000都Ok嫁啦 可能今年特快都勁搶手...
Pksamsam12 發表於 2021-09-08 13:39:54 原文
再唔係師姐唔急住上樓既,都可以睇情況轉市區

再唔係師姐唔急住上樓既,都可以睇情況轉市區
jasonkkw 發表於 2021-09-08 18:11:02 原文
我急上嫁...不過only屯元天
新3 1363      

我急上嫁...不過only屯元天
Pksamsam12 發表於 2021-09-08 18:12:57 原文
友愛安定蝴蝶大興,我見都多人派蝴蝶,不過有點細,師姐唔要皇后山應該會派呢堆,未必會捱到54區

友愛安定蝴蝶大興,我見都多人派蝴蝶,不過有點細,師姐唔要皇后山應該會派呢堆,未必會捱到54區
jasonkkw 發表於 2021-09-08 18:15:43 原文
博天水圍
新3 1363      

博天水圍
Pksamsam12 發表於 2021-09-08 18:32:09 原文
祝派心水

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖