香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 樓宇設備 » KENNY救命
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

KENNY救命
個頭斷左,因為條線好長-如果買過條會好麻煩-叫HKBN整收我$300,自己換唔換到個頭,唔該哂
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

大C你拎甩作法果條蛇個頭??
吾怪得無晒法力啦~!

要用專用夾鉗換頭

HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 aaling168hk 於 2008-10-20 20:16 發表
個頭斷左,因為條線好長-如果買過條會好麻煩-叫HKBN整收我$300,自己換唔換到個頭,唔該哂

唔係呀! HKBN食水咁深,我收您半價

原帖由 breadlam 於 2008-10-20 20:59 發表

唔係呀! HKBN食水咁深,我收您半價

講笑完畢
邊位相熟街坊可以通知aaling168hk,其實唔需要同HKBN Hotline 講咁多,
可以再打電話去HKBN 講: [上唔到網,(Hotline Staff 話要你開電腦做Test時,千其唔好插個RJ45寬頻插頭入PC,HKBN STAFF 到時TEST FAILED, 焗住就要上門幫你維修,更換插頭,但千其唔好同HKBN師夫講,話知道係個RJ45頭爛的問題。

PS. 我之前有經驗試過,但我就唔知原來係條線[半斷],個C FU仲話應該係上手安裝個C FU夾得唔好...

原帖由 breadlam 於 2008-10-20 21:18 發表

講笑完畢
邊位相熟街坊可以通知aaling168hk,其實唔需要同HKBN Hotline 講咁多,
可以再打電話去HKBN 講: [上唔到網,(Hotline Staff 話要你開電腦做Test時,千其唔好插個RJ45寬頻插頭入PC,HKBN STAFF 到時TEST FAILE ...

我都試過,係得架!上到黎扮傻就得架啦!

所以我咪話香港寬頻服務好好多啦!

原帖由 亞力山大帝 於 2008-10-20 22:40 發表

我都試過,係得架!上到黎扮傻就得架啦!

所以我咪話香港寬頻服務好好多啦!

其實,如果單講服務員 / C Fu服務質素,我覺得PCCW [網  上  行] 最好!

特別,如果您係 {NETVIGATOR ONE客戶},可尊享24HOURS HOTLINE服務,明刀明槍,話壞乜,就翌日即刻派員維修,星期日都會有C FU到訪!
PS.   最緊要唔會收您 HK$300 笨費

幫你唔到...........我唔識.............

原帖由 aaling168hk 於 2008-10-20 20:16 發表

個鉗同D頭今日會係公司返來, 你ok就call我 la~~~
吾駛買啤啤wor~ 講下笑咋~~~

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

真係傷;1568;

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖