香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 你覺得邊間寬頻公司嘅質素和服務最好?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁

你覺得邊間寬頻公司嘅質素和服務最好?
單選投票 共有 14 人參與投票
50.00% (7)
21.43% (3)
7.14% (1)
7.14% (1)
14.29% (2)
您所在的用戶級別沒有投票權限
分享 分享 讚好人數:0查看名單

本人覺得:
穩定就pccw
快就香港寬頻
平就和記寬頻
.......咁有線呢

最好就唔知邊間啦,因為間間都有害群之馬,都有可能呃人!

但係比較好D既就覺得香港寬頻好D,速度快、服務都叫有交帶、起碼CS既電話有人聽呀!

至於有線就.................不提也罷!我話過呢世都唔會幫趁呢間野既任何服務!

原帖由 亞力山大帝 於 2008-10-18 16:56 發表
最好就唔知邊間啦,因為間間都有害群之馬,都有可能呃人!

但係比較好D既就覺得香港寬頻好D,速度快、服務都叫有交帶、起碼CS既電話有人聽呀!

至於有線就.................不提也罷!我話過呢世都唔會幫趁呢間野既任何 ...

原來有線咁差

原帖由 lok2244 於 2008-10-18 16:59 發表

原來有線咁差

可能各有各睇法啦!我就唔like佢地啦!

原帖由 亞力山大帝 於 2008-10-18 17:09 發表

可能各有各睇法啦!我就唔like佢地啦!

講真,又好似冇物人提及有線寬頻wo,我仲有9個月約滿,到時會考慮香港寬頻

Argee!!有綫佢比錢我都唔會再用.

原帖由 acklandy 於 2008-10-18 17:26 發表
Argee!!有綫佢比錢我都唔會再用.

......原來咁得人惊,好彩出POST問下啫

我只用過pccw~有線同和記
和記本身質素麻麻...服務態度更差
有線簡直可以不提
pccw算係我用過最好架啦~
雖然服務態度一般...不過至少叫上網穩定先啦

原帖由 miumic 於 2008-10-18 18:05 發表
我只用過pccw~有線同和記
和記本身質素麻麻...服務態度更差
有線簡直可以不提
pccw算係我用過最好架啦~
雖然服務態度一般...不過至少叫上網穩定先啦 ...

我都用緊PCCW還可以,月費好貴$228一個月

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖