香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 葵聯邨一期 » 葵聯邨單位比紅磡村大
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

葵聯邨單位比紅磡村大
今日上去参觀 葵聯邨見有兩款大單位比紅磡村39.3大2平方有多,最大有41.47同以前42有得比,唔介意博腳,幾好選擇 !
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我都上去睇過,唔住慣,真係幾麻煩,要搭小巴$3.3落番葵芳先叫做近D市區
分享 分享 讚好人數:0查看名單

其實佢算市區,唔使高層景觀ok !

我都上去睇過,唔住慣,真係幾麻煩,要搭小巴$3.3落番葵芳先叫做近D市區
lokpo 發表於 2011-7-9 20:36

我由葵盛可以10分鐘行落榮芳街

$3.3可以接受,兩年前$3

我由葵盛可以10分鐘行落榮芳街

$3.3可以接受,兩年前$3

敏carman 發表於 2011-7-10 07:34:25

遲下又加1
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

葵聯邨所有4-5人 3-4人單位已比人簡晒 2-3人單位好像只剩40個

比人地大,梗係搶手貨 la !

交通唔太方便, 又要駁車
話就話係市區
買起野上嚟
要轉接都不太方便囉
分享 分享 讚好人數:1查看名單

市區好多都要駁車la !
如慈雲山,秀茂坪,藍田.......etc.

市區好多都要駁車la !
如慈雲山,秀茂坪,藍田.......etc.
louieken 發表於 2011-7-10 14:03

以上地點,超人多又少車

葵芳綠巴87已經好多車了,又可以搭87M,87K

九巴47x 好密

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖