香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市4人 » 擴四:琴日s3,今日已經s4.快!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

估到你地吹水多啦!! 想問咁我點揾到果位會員? 我連名都唔知  
Horlickbb 發表於 16/10/2014 13:30 原文

班長,你諗住點搞bbQ呢
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #810 chan328

樓都未收 點知咩呎吋,
Lol

班長,你諗住點搞bbQ呢
chan328 發表於 2014-10-16 14:28:33 原文

有諗過叫你地嚟我村屋屋企燒架~你地又話吹水..攪到人地鬼咁失望
給我一個温暖的家, 期待葵聯新居!!!

回應  chan328
   樓都未收 點知咩呎吋,
cosmos 發表於 16/10/2014 14:32 原文

叻左

有諗過叫你地嚟我村屋屋企燒架~你地又話吹水..攪到人地鬼咁失望
Horlickbb 發表於 16/10/2014 14:38 原文

咁咪要打覺你

唔打攪,至緊要大家開心啫,咁我地而家總算叫完成一件人生大事啦嗎,點都要賀一賀! 哈哈!

唔打攪,至緊要大家開心啫,咁我地而家總算叫完成一件人生大事啦嗎,點都要賀一賀! 哈哈!
Horlickbb 發表於 16/10/2014 15:48 原文

等班長你安排吓la
講定先.D麻煩會員吾去.我吾出值架 本帖最後由 chan328 於 2014-10-16 16:19:21 編輯

你指邊啲先? 如果代表唔嚟,就唔攪架啦,你知佢係主角嚟架嗎!

我勁想近返屋企人,但唔敢搏第三次! 不過啱啱係葵聯果邊討論區見到啲街坊話聽到有痴線佬係度叫,而家果心好...
Horlickbb 發表於 2014-10-16 12:22:37 原文

住住吓就會認識到更多更好的朋友了!
莫愁前途無知己,天下誰人不識君!
寂寞守寒窗,寡室安寧容客寓.
逍遙遊遠道,迷途邂逅遇蓬迎.

回應  yungmankam
   天意難為,3支簽文中晒,嫁後第一個開始沙田田心村,發財後搬出18年,一敗塗地又回...
cosmos 發表於 2014-10-16 12:22:22 原文

唔係一敗塗地,係捲土重來,收復失地.
寂寞守寒窗,寡室安寧容客寓.
逍遙遊遠道,迷途邂逅遇蓬迎.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖