香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 好耐無煮飯~懶惰的我.
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  Felice233A
    吾洗  小巴落深水埗三個字度之麻    呢度除左麵包鋪多又正之外  夜晚食野真系吾慣
HSP 發表於 2013-2-7 01:28:55

搭邊架小巴,喺邊度上車,邊度落車?交通費一定貴過大巴。

今日去淘大一間山崎嘅麵包鋪想買麵包,原來上個月20號執咗。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 61# Felice233A

搭青山道小巴  好快到深水埗   有時8蚊  有時9蚊   多數9蚊

我最中意德福果間買麵包

搭青山道小巴  好快到深水埗   有時8蚊  有時9蚊   多數9蚊
   我最中意德福果間...
HSP 發表於 2013-2-7 01:45:34

車費貴過大巴士。

你鍾意嗰間麵包鋪叫咩名,係咪 Y 字頭?

回應 63# Felice233A

吾鬼記得咩名啦   上層扶手電梯旁果間

HSP 發表於 2013-2-7 02:14:05

冇記錯應該係 Y 字頭嗰間。

HSP 發表於 2013-2-7 02:14:05

A-1
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

我最中意德福果間...
HSP 發表於 2013-2-7 01:45:34

我最中意搭小巴快,靚,正.
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

車費貴過大巴士。

你鍾意嗰間麵包鋪叫咩名,係咪 Y 字頭?
Felice233A 發表於 2013-2-7 01:52:19

小巴有樣好就係可改路線,如交通問題即時改路,大巴不可以.時間就是金錢
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

小巴有樣好就係可改路線,如交通問題即時改路,大巴不可以.時間就是金錢
kitmak 發表於 2013-2-7 07:33:24

如果因為交通問題改路線仲好,有時並唔係交通問題,而係某一、兩個站冇人落車而改路線,對唔熟識嗰條路線嘅搭客就慘,改咗路線就認唔到路唔識落車。

如果因為交通問題改路線仲好,有時並唔係交通問題,而係某一、兩個站冇人落車而改路線,對唔熟識嗰條路線...
Felice233A 發表於 2013-2-7 11:12:39

五會掛
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖