香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 國際新聞 » 研究發現男人天生不說謊
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

注意,功夫系好認真的世藝,絕不是玩嘅

應該系“耍”才對
wesly 發表於 2012-11-22 20:36:53

俾面佢唔用耍!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

係玩太極高手的男人先啱呀!
MaggieWong 發表於 22-11-2012 20:32

仲話關心我 ? 我之前講過我係學詠春唔係學太極 . . . . . .

仲話關心我 ? 我之前講過我係學詠春唔係學太極 . . . . . .
飛影 發表於 2012-11-22 20:51:45

詠春系超高難度的功夫,你練到幾段?

詠春系超高難度的功夫,你練到幾段?
wesly 發表於 22-11-2012 20:52

唔敢講有段數 . . . . . . 玩下姐 !

飛影 發表於 2012-11-22 20:51:45

可能你有功夫底,所以唔覺意露兩手耍左太極自己唔知囉,直頭高手中的高手TIM~

可能你有功夫底,所以唔覺意露兩手耍左太極自己唔知囉,直頭高手中的高手TIM~
MaggieWong 發表於 22-11-2012 20:59

把口咁甜少 D 定力都死係您手上 !

把口咁甜少 D 定力都死係您手上 !
飛影 發表於 2012-11-22 21:51:41

我都冇發功,咁快死係我手上,?!咁低估自己!唔似練武之人bo

我都冇發功,咁快死係我手上,?!咁低估自己!唔似練武之人bo
MaggieWong 發表於 22-11-2012 22:10

我梗係唔會 , 我講其他人姐 . . . . . . 本帖最後由 飛影 於 2012-11-22 22:11:52 編輯

我梗係唔會 , 我講其他人姐 . . . . . . 本帖最後由 飛影 於 2012-11-22 22:11:52 編輯
飛影 發表於 2012-11-22 22:11:28

認輸?!你咁快拋過波俾人呀?!

認輸?!你咁快拋過波俾人呀?!
MaggieWong 發表於 22-11-2012 22:15

唔係呀 ? 認輸 ? 無可能 !
不過我唔會中計叫您放馬過來嘅 , 您死左條心啦 !         

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖