香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 辦事處未搞好,可在附近租臨時辦公室咖
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  MaggieWong
從來對無焦點東拉西扯嘅論點我一般不作回應,但有幾位圍攻一位發言者,又美狗又分身,更鼓...
cwc 發表於 2013-7-6 13:16:58

我都係講事實!我覺得你咁講就不係好中肯啦!人地成立啓晴幫並非分化的咩野!只係想幫的邨民啫有咩問題!至於話美狗,分身的説話另一位會員都一有話人地共X黨啦!
我都係講事實,如有得罪請多多包涵!

根本個地盤未清場,俾條匙你又入唔到去,俾你做咩
分享 分享 讚好人數:2查看名單

我唔相信係遲入伙唯一原因,甚至唔係原因
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

從來對無焦點東拉西扯嘅論點我一般不作回應,但有幾位圍攻一位發言者,又美狗又分身,更鼓...
cwc 發表於 2013-7-6 13:16:58

路見不平拔刀相助 已不是第一次,我已好言相勸,,可惜, 是否成器,拭目以待

如果入得伙卓安自己寫字樓跟房署progarm岀信得la.CYC已被指鹿為馬,亂扣帽子之寫手騎劫....
cwc 發表於 2013-7-5 21:38:39

好多人為了快收樓都迷失咗?
我本來平靜又期待的心都比擾亂了

回應 #35 FaFa@啟晴

如無大問題,最樂觀估計八月底可派信.急都無用,收樓後度準尺寸先决定佈置裝修期間可訂/買電器家俬,較為穩妥.本帖最後由 cwc 於 2013-7-7 16:02:04 編輯
寶劍鋒從磨礪出
梅花香自苦寒來
一勤天下無難事
全民護港憑良知
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  FaFa@啟晴

如無大問題,最樂觀估計八月可底派信.急都無用,收樓後度準尺寸先决定佈置裝修期間可訂/買...
cwc 發表於 2013-7-7 00:07:37

明白,多謝你

有位會員講得啱!地盤甘本未完全起貨、未清場、辦事處亦唔係唯一原因!同我之前發嘅帖意見差唔多!如果只係辦事處未搞好的話!而樓主說法搞個臨時辦事處我覺得是可行的!仲之希望有問題要明朗化一D!等大家有準備!

分享 分享 讚好人數:0查看名單

好多人為了快收樓都迷失咗?
我本來平靜又期待的心都比擾亂了
FaFa@啟晴 發表於 2013-7-6 23:54:53

我重複睇左前幾日啟晴關於延遲收樓的主題帖子好多次,見到咁多會員的留言,曾經剎那懷疑自己思維是否有問題?點解會咁?,世界真係變了?不分青紅皂白?唔通大家覺得打住幫人的旗幟就可以為所欲為?不需理會其他人睇法及感受?
分享 分享 讚好人數:3查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖