香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 沒有領取綜援單親戶的晚餐
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

好媽媽俾個叻你
yoyokate 發表於 2013-12-19 13:36:27

多謝

富貴午餐肉....
mogee88 發表於 2013-12-19 13:37:17

真係好鬼死貴,特價都要十幾蚊

真係好鬼死貴,特價都要十幾蚊
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-19 13:38:42

無辦法, 舖租貴, 嚴重影響民生... ; 我頭先個餐都係蒸水蛋, 炒菜心...

無辦法, 舖租貴, 嚴重影響民生... ; 我頭先個餐都係蒸水蛋, 炒菜心...
mogee88 發表於 2013-12-19 13:42:35

今日甘慳家唔似妳喎

今日甘慳家唔似妳喎
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-19 13:46:15

唔係慳唔慳問題呀, 係呢個幾星期冇胃口食野, 就算係街係屋企order啲野都係食兩啖就放低; 悶悶地, 諗住琴日同個朋友去食甜品, 一黎個甜品已經好失敗, 二黎冇mood, 呢幾日先發現條牛仔褲鬆晒, 應該瘦左, 隨時要加皮帶...

唔係慳唔慳問題呀, 係呢個幾星期冇胃口食野, 就算係街係屋企order啲野都係食兩啖就放低; 悶悶地, 諗住琴日...
mogee88 發表於 2013-12-19 13:56:16

做咩事無心機

做咩事無心機
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-19 13:58:34

諗緊間屋既事, 又諗下幾時搬好, 好多好多好多野諗.......

諗緊間屋既事, 又諗下幾時搬好, 好多好多好多野諗.......
mogee88 發表於 2013-12-19 14:01:39

明白。我之前裝修緊都係甘,仲要整到隻腳

放心喇,搬定左就會安心好多,到時fafa姐請妳食餐勁。

仲有丫,搬屋有咩要幫手就出聲,我而家對腳康復左八成,我可以幫到少少忙的

分享 分享 讚好人數:1查看名單

明白。我之前裝修緊都係甘,仲要整到隻腳
放心喇,搬定左就會安心好多,到時fafa姐請妳食餐勁。;057...
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-19 14:04:25

我搬唔搬都係多野諗架啦... ; 妳自己又要返工, 放工又要照顧個仔, 又要打理家頭細務, 放假休息下好過啦, 搬屋既瑣碎事我搞得掂, 放心喎.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖