香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » ***蘋果海底椰燉豬展***
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

飲完皮膚都靚啲..
mogee88 發表於 2013-11-24 23:26:59

真嘅...咁晚晚都要飲囉
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:0查看名單

飲曬未
c7 發表於 2013-11-24 23:29:42

乜你啱ga 仲剩一碗

回應 #3 vasto

多d飲喇,越飲越索 真定假

咩咁啱呀!我今日都煲左雪梨海底椰沙參玉竹西施骨湯
MaggieWong 發表於 2013-11-24 23:30:19

又真係好啱喎, 我哋都想靚靚

係咪真ga 越飲越索
dreaming 發表於 2013-11-24 23:34:29

所以maggie姐索過妳囉,佢成曰整好嘢!
講笑咋,飲多d一定有幫助嘅!

回應  vasto
    多d飲喇,越飲越索 真定假
amythepooh 發表於 2013-11-24 23:41:23

妳又試下啦,齊齊做索女嘛

真嘅...咁晚晚都要飲囉
dreaming 發表於 2013-11-24 23:36:21

咁妳d皮膚咪好跣手...

所以maggie姐索過妳囉,佢成曰整好嘢!
講笑咋,飲多d一定有幫助嘅!
vasto 發表於 2013-11-24 23:41:37

佢唔整好嘢都索過我多多聲

好呀...飲多啲, 因為好好飲好好味

咁妳d皮膚咪好跣手...
mogee88 發表於 2013-11-24 23:44:48

希望變咗BB手

皮膚靚d吖嘛
vasto 發表於 2013-11-24 23:28:55

c9一定係皮膚好靚...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖