香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 其他 » 秀茂坪討論區
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 VickYeung 於 24/4/2009 16:24 發表

你驚咩呀? 毒? 應該冇 ~
多D屋邨論壇係好事 ~

入到去, 感覺好怪
又無乜人, 又無繁體字, 又註冊唔到
都唔知點睇
分享 分享 讚好人數:0查看名單

個討論區怪怪的

原帖由 kw_sir 於 2009-4-24 18:43 發表

入到去, 感覺好怪
又無乜人, 又無繁體字, 又註冊唔到
都唔知點睇

有繁體字呀. 我註冊左喇. . 但都唔會唔上cy的. just 多個 choice咁啦.

我去左報到喇~ 請秀茂坪居民多多支持

原帖由 desmondtm 於 28/4/2009 16:22 發表

有繁體字呀. 我註冊左喇. . 但都唔會唔上cy的. just 多個 choice咁啦.

之前無繁體架, 係而家先有, 唔知係咪聽到我講
不過個版面好細, d字又細, 行數又少, 分類又唔多, 睇到好辛苦
同埋呢, 我出post要打驗證碼, 又唔accept我, 都唔知點...........

原帖由 Chedes 於 28/4/2009 16:25 發表
我去左報到喇~ 請秀茂坪居民多多支持

佢整得好, 我咪支持囉

原帖由 kw_sir 於 2009-4-28 19:13 發表

佢整得好, 我咪支持囉

okay wor...

原帖由 jwong 於 28/4/2009 21:18 發表

okay wor...

請确認您的浏覽器支持 Flash 的顯示,如果您無法識别證碼,請點[url=###]這裏[/url]更換
佢次次都唔accept我呀
flash係乜東東, 又dl唔到, 點處理

秀茂坪討論區 提示信息您輸入的驗證碼不正确,無法提交,請返回修改。
[ 點擊這裏返回上一頁 ]
驗證碼
請确認您的浏覽器支持 Flash 的顯示,如果您無法識别證碼,請點[url=###]這裏[/url]更換
   您输入的验证码不正确,无法提交,请返回修改。
上傳附件小于 512 kb , 可用擴展名: chm, pdf, zip, rar, tar, gz, bzip2, gif, jpg, jpeg, png閱讀權限:    描述:    附件: +   -  

原帖由 kw_sir 於 2009-4-28 22:36 發表

請确認您的浏覽器支持 Flash 的顯示,如果您無法識别證碼,請點這裏更換
佢次次都唔accept我呀
flash係乜東東, 又dl唔到, 點處理

秀茂坪討論區 提示信息您輸入的驗證碼不正确,無法提交,請返回修改。
[ 點擊這裏返回上一 ...

你要download

http://www.adobe.com/go/getflash

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖