香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 著數優惠 » 牛下生活點滴 - 搵搵..食食..High Tea 好去處
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

正啊!
fayefaye 發表於 2013-1-28 23:46:12

嗯...真係好正
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:0查看名單

呢間食過幾好,夜晚牛扒都好大塊,幾有水準
jacjac 發表於 2013-1-29 00:24:35

係...晚餐價錢都唔貴 , 環境好, 坐得又舒服

珊X堡, is it ?
好似而家改咗名!
Monna 發表於 2013-1-29 00:36:34

都係呢個名

分享 分享 讚好人數:1查看名單

我要過黎食
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

妳拍拖嗱,咁興奮,係就恭喜妳先

呢間餐廳行過好多次,感覺好似好貴咁,唔敢入去試
Felice233A 發表於 2013-1-29 00:41:47

啲相有成村人都叫做拍拖

我係無意中由地面電梯上去先見到, 唔係都唔知二樓有餐廳, 好似妳咁經過望咗好多次, 又望過出面個牌係出乎意料...咁平嘅   , 唔係好信, 真係好想入去試下, 但得一支公, 卒之等到有機會入去試喇, 仲更加出乎意料竟然有露台tim , 好正呀 , 我成班朋友都讚, 話以後呢度就係我哋聚會基地

我要過黎食
kitmak 發表於 2013-1-29 00:48:29

嚟喇嚟喇....值得一試

啲相有成村人都叫做拍拖  
我係無意中由地面電梯上去先見到, 唔係都唔知二樓有餐廳, 好似妳咁經過...
dreaming 發表於 2013-1-29 01:00:47

呢次成村人啫,以後就拍拖去啦
分享 分享 讚好人數:1查看名單

呢次成村人啫,以後就拍拖去啦
Felice233A 發表於 2013-1-29 01:05:02

承妳貴言呀吓 ...如果仲無, 咪無得去食囉  

嚟喇嚟喇....值得一試
dreaming 發表於 2013-1-29 01:02:12

都無人倍我
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖